Nőként életünk egyik legfontosabb fejezete az a kilenc hónap, amikor szívünk alatt hordjuk kisbabánkat. Hétről hétre történik valami változás a kicsi fejlődésében, vagy az anyai szervezetben, ezeket pedig könnyedén követheted az új MeNTA alkalmazás segítségével.

A Babanapló végigvezeti a kismamákat a terhesség ideje alatt. Minden egyes héten megnézheted, mekkora a magzat, milyen szervei fejlődnek éppen, mikor kezd számodra is érezhető módon mozogni, vagy mikortól láthatod az ultrahangon a nemét, vagy az arcocskáját. Minden, számodra fontos tápanyagról, vizsgálatról, védőnői tanácsadásról azonnal értesítést kapsz, így biztos, hogy mindent megadhatsz a kicsi fejlődéséhez. Miközben a magzat teste átalakul, úgy a tiéd is, ez pedig olykor tanácstalanná tehet. A Babanaplóban azonban minden téged érintő változásról hiteles forrásból tájékozódhatsz, az Egészségnapló segítségével nyomon követheted testsúlyod, vérnyomásod, vércukorszinted alakulását, illetve az aznap bevitt, majd mozgás során elégetett kalóriákat. A Szolgáltatáskeresőben megtalálhatod a hozzád legközelebb eső gyógyszertárat, gyermekorvost, de kórházat vagy nőgyógyászt is, és akár adataidat is továbbíthatod számukra.

A kisbaba megszületése után további hasznos információkat találsz a kötelező védőoltásokkal, a kicsi további fejlődésével vagy a szoptatással kapcsolatban az Információs Központ menüpont alatt. Beállíthatod, mikor esedékes a következő orvosi vagy védőnői látogatás, és nyomon követheted tested regenerációját is. A szülés, vagy a baba vizsgálatakor készült leleteket pár mozdulattal feltöltheted az alkalmazásba, így minden fontos dokumentumot magadnál tudhatsz.

Az alkalmazás hamarosan letölthető a Google Play és AppStore áruházakban, addig is további információkért látogass el a https://www.facebook.com/mobilegeszsegnaplo/ oldalra!

A projekt a Széchenyi 2020 keretében, az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap finanszírozásával valósult meg.