Rengeteg történet érkezett felhívásunkra, amelyben arra biztattuk az olvasókat, hogy írják meg, hogyan mondták el terhességi tesztjük pozitív eredményét a gyermek apjának. Van, akinek nem is a párja tudta meg először, hogy trónörökös érkezik.

Amikor Kisisa a leendő apa kezébe nyomta a kétcsíkos tesztet, a férfi először nem értette, miről van szó és azt kérdezte: „Mit kell ezen nézni?” Te hogy mondtad el a gyermek apjának, hogy babát vársz? A történetet küldd a bezzeganya kukac freemail.hu címre, hogy másokkal is megoszthassuk!

Teljesen "véletlenül" csináltam tesztet aznap, mikor megtudtam, hogy terhes vagyok. Hazafelé volt pár jel, amiből arra következtettem, hogy lehet valami, úgyhogy végül is délután, nem túl sok pisiből, de megcsináltam egy tesztet. És ott volt a két csík, igaz hogy nagyon nagyon-nagyon halványan, hisz csak két nap múlva kellett (nem kellett) volna, hogy megjöjjön a menstruációm. Az első, aki megtudta, nem a párom volt.

Sajnos nem tudtam elérni, így felhívtam a legjobb barátnőmet, és visongva újságoltam neki a hírt. Szegénykém nagyon megijedt, hogy bajom van, és azért visítok bele a fülébe, de miután lenyugodtam annyira, hogy értelmesen ki tudtam nyögni, mi történt, nagyon örült velem. Nagyon örültem én is, hogy sikerült, és szerencsére nem kellett sokat próbálkoznunk.

Az apukának a kezébe nyomtam a tesztet és vártam. Ő kérdezte, hogy most mit kell ezen nézni. Mondtam, hogy a két csíkot. Persze nem értette, hogy ez most miért ilyen fontos, aztán látva a vigyorgó arcomat, rájött, hogy babás lettem, és hamarosan apuka lesz. Megölelt, megpuszilt, és azóta csak még jobban várja a kislányunkat. Igaz, még az elején vagyunk, mert még csak most töltöttük a 15. hetet. De nagyon hamar el fog repülni ez a fél év, mire megszületik a babánk.

Kisisa