hogyan mondtam el? terhesség terhességi teszt két csík

A szerző természetesen nem a gyereket, hanem a tesztelést csinálta egyedül, hogy aztán szülinapi, illetve Mikulás-ajándékként nyújthassa át a kétcsíkosokat. Te is elmesélnéd, hogy zajlott a tesztelés, és hogyan mondtad el a gyermek apjának a nagy hírt? Küldd el nekünk a történeted a bezzeganya@bezzeganya.hu címre!

Mindegyiket egyedül csináltam. A férjemnek utána mondtam el. Az elsőt a szülinapjára kapta 2006-ban reggel. Utána dolgozni jöttem, ő meg behozott nekem egy multivitaminos üdítőt, mert abban sok volt a folsav. A másodikat most hozta a Mikulás. „Hí az anyja!” felkiáltással fogadta, és még most se hiszi el.

Az első terhességemnél reggel csináltam a tesztet, míg férj aludt. Pár napon belül volt a szülinapja, így azzal keltettem, hogy van még egy meglepetésem a szülinapjára. Persze azt se tudta, hol van, akkor kelt fel, de mikor megmondtam neki, hogy apa lesz, egyből kipattant a szeme. Nem volt idő örömködni, nekem dolgozni kellett mennem. Ő viszont még délelőtt bejött hozzám egy doboz multivitaminos üdítővel, mondván, abban van sok folsav. Boldog voltam. Ő is az volt.

A mostani tesztet pár nappal Mikulás előtt csináltam meg a munkahelyemen. Ő este későn jött meg, mikor aztán bebújt mellém az ágyba, megkérdeztem, hogy ő is kért-e a Mikulástól ajándékot. Mikor azt mondta, hogy ő ezen még nem gondolkozott, akkor azt mondtam neki, inkább adok én neki ajándékot. Nem értette. Mikor mondtam, hogy kistesó várható, csak annyit mondott: „híazanyja”, és átölelt. Aztán továbbra sem értette, honnan tudom, mire megmutattam a tesztet neki. Még mindig alig hisszük el, mivel erre a terhességre kicsit többet kellett várni, mint az elsőre.

kancellar