Prozi hogyan mondtam el? terhességi teszt terhesség

Hajnali, munka előtti gyors tesztelés. Hangos káromkodás. Kórusban basszamegezés. Örömmámor, vigyorgás, sokk, röhögés. Prozi így élte meg a pozitív teszt látványát és így reagált a párja a hírre, hogy apa lesz.

Ha te is megosztanád, hogy dolgoztad fel a kétcsíkos teszt látványát, és hogyan avattad be életed párját a titokba, küldd el a történeted a bezzeganya@bezzeganya.hu címre, hogy bekerülhessen a Bezzeganya Hogyan mondtam el, hogy terhes vagyok című sorozatába.

A mi történetünk elég prózai. Már dolgoztunk a kérdésen, mikor egy pénteken szóltam az uramnak, hogy hazafelé hozzon nekem egy tesztet, egy hete késik, oké, hogy hozzám nem lehet órát igazítani, de biztos, ami biztos. Na, szombaton hatra mentem ügyeletbe, úgyhogy az uram fél hatkor arra ébredt, hogy

"Basszameg. Basszameg. Basszamegbasszamegbasszameg.”

Nem is volt időnk beszélni róla, bevitt dolgozni, a 10 perces úton a kocsiban is alig beszéltünk, csak vigyorogtunk, mint a vadalma és most már kórusban basszamegeztünk. Aztán mikor kitett, megfordult, elhajtott és az ablakból kilógó fejjel röhögve kiabált, hogy

„Apa leszek!!!”

Szegénykém, kisebb sokkot kapott, de elnéztem neki... Őszintén szólva én sem emlékszem, hogy sikerült végigdolgoznom azt a napot hiba nélkül.

prozi