Dezzie és párja babakészítő ihletét a tavalyi Sziget hozta meg. Tervezték a babát, ezért az első jelek észlelésekor úgy gondolta, hogy érdemes a nagyon korai szakaszban is tesztelnie. Rögtön sikerrel járt.

A kispapa pedig először nem is fogta fel egészen, mit is hallott, mikor a bejelentés megtörtént. Te is elmesélnéd, hogy zajlott a tesztelés és hogyan mondtad el a gyermek apjának a nagy hírt? Küldd el nekünk a bezzeganya@bezzeganya.hu címre!


Dos rayitasphoto © 2010 Esparta Palma | more info (via: Wylio)

 

Akkor már igyekeztünk összehozni egy babát. Még a napját is tudom, mikor fogant meg a kisfiunk: a tavalyi Sziget fesztivál egyetlen napjára mentünk csak ki, és előtte dévajkodtunk.

Három hét sem telt el utána, de éreztem, hogy feszül a mellem, valahogy máshogy vagyok. Egy reggel lopva megcsináltam a tesztet, de nem fűztem hozzá nagy reményt, hogy kiderül valami, mert még a kimaradt menzeszt sem vártam meg. A férjem közben a fogát mosta egy fallal arrébb, mit sem sejtve. Három perc alatt lepergett előttem egy kisfilm jövendő életünkről. (Hahaha – utólag csak ennyit fűznék hozzá, meg ahogy az első baba előtt az anyák az életüket elképzelik...) Kijött a két csík. Határozott kék csíkocskák. Jó érzés volt dédelgetni magamban az eredményt, amikor még csak én tudtam róla az egész világon. Komoly hatalom ez! És mekkora felelősség! Mert jó, hogy engem meglepnek a csíkok (mit meglepnek! Ordítják az eredményt!), de mindenki más meglepése az én gondom. Gondolkodtam, mit csináljak, küldjek vicces email-t, sms-t? Várjam ünnepi vacsival, és majd akkor…? Nem bírtam ki. Mentünk a buszmegálló felé munkába menet, fogtuk egymás kezét, ahogy battyogtunk lefelé a dombról, előttünk épp kelt fel a nap. Ennél giccsesebb képet nem bírtak el a hormonjaim.

- Kispapa leszel.

- Tudom – felelte, hiszen pár hónapja téma volt már ez. Meg is hökkentem, hogy ilyen könnyedén veszi.

Csak egy pillanattal később kapcsolt.  – Megcsináltad a tesztet…?

 

Üdv és további sok sikert kívánok, évek óta hű olvasótok:

 

 

Dezzie