photo © 2009 Clarence Risher | more info (via: Wylio)Tökcsősz reggel elindul dolgozni. Hetek óta rosszul alszik, nem tud hasra feküdni, oldalt kényelmetlen, háton alvás meg nem az ő műfaja, mert szédül tőle. Szóval fájnak a mellei, na. Nagyon. Egy-másfél méretet nőttek a peteérés óta. December 6-ra várja a Mikulást, tulajdonképpen mindkettőt. De nem szól, csak reggel felölti a bizniszmuff jelmezt, és elindul dolgozni, de útközben még bekanyarodik egy drogériába, és vesz egy doboz cigit, egy öngyújtót és egy terhességi tesztet. Te is megosztanád tesztelésed történetét? Küldd el nekünk a bezzeganya@bezzeganya.hu címre!

Irodaház, szabvány irodai női mosdó. Áááá, nem kéne megcsinálni azt a tesztet, azt egyébként is első reggeli vizeletből kéne, ez már a harmadik lesz, meg nem is nagyon kell pisilni. Azért tesz egy próbát. Csendben káromkodik, amiért megint elszúrt egy tesztet, mert ez bizony csak pár csepp lett.

Aztán megjelenik egy csík. Nem a kontroll. Tökcsősz álmos még, úgyhogy ismét megállapítja, hogy elpazarolta a tesztecskét, mert ugye kontrollcsík sehol, csak a terheses, szóval ez egy elrontott teszt.

Majd lassan feltűnik a kontrollcsík is, bizniszmuff meg visszaül a budira. Mert az van kéznél, és le kell ülnie. Aztán remegő kézzel és reszkető szívvel elcsomagolja a tesztet, be a táskába, és kimegy kezet mosni. Közben pedig nézi a fényt a szemében. Útközben beleejti a cigit és az öngyújtót a szemetesbe. Aztán megbolondul, és elkezdődik a belső párbeszéd.

- Felhívom az apját, azonnal megmondom.

- Nem, majd személyesen, látni akarom a szemét.

- Muszáj most megmondani!!! Nem bírom ki estig.

- Ok, felhívom, megkérdezem, ki tud-e szaladni 10 percre, odaugrok taxival, elmondom és visszaszaladok.

- Nem tud kiszaladni, a fenébe!!!

- Lefotózom a tesztet, elküldöm mms-ben, úgyis meetingen ül. (Gonosz kacaj, elképzelve, ahogy kiesik a meetingen a telefon a kezéből.)

- Új telefonom van, nem megy el az mms.

- Ok, akkor a Sors is azt akarja, hogy személyesen mondjam meg..

- Meló után idejön értem... még két óra... még egy… még fél... Holvanmáááááár?

Tökcsősz repül lefelé, és meglátja a férfit, akinek a gyermekét a szíve alatt hordja. Fennakad a karos beléptetőrendszeren, mert nem lépteti ki elég gyorsan, és felkenődik szinte a forgóajtóra, mert az nem elég gyors... Aztán csak csókolja, csókolja ragyogó szemekkel a férfit... és mikor rájön, hogy még egy szót sem szólt, megkérdezni nagyon halkan: Ugye akkor is fogsz szeretni, ha nagyra növök? Ragyogó szemeire még ragyogóbb szemek, és kis híján némi bordatörés a válasz. (Bár figyel rá, hogy asszonya törékeny, most győznek az érzelmek.)

Hazamennek, illetve inkább lebegnek a föld felett fél méterrel. Tökcsősz még mindig nem akarja elhinni, hogy dacára annak, hogy egy petefészke működik csak, PCOS nehezíti a hormonháztartását, az első éles hónapban megfogant a baba.

Otthon, mintha egy átlagos este lenne, Tökcsősz elkezdi levenni a bizniszmuff jelmezt. Macinaci, de még elegáns felső van rajta, amikor a férfi bejön a szobába, és úgy ahogy van, öltönyben, letérdel elé, és megkérdezi: Hozzám jönnél feleségül? Kezében pedig a legszebb gyűrű, amit valaha igazgyöngyből készítettek. (Szerintem, by Nilüfer)

Mondtam már, hogy szeretem a Mikulást? Ennél szebb ajándékot nem hozhatott volna, pedig nem is pucoltam ki a csizmám.

Tökcsősz