Bezzeganya klub

Február 13-án ismét várlak benneteket a Bezzeganya klubba. Témánk a Házasság Világnapja kapcsán, Házasodjunk, vagy éljünk együtt? Picit a világnapról is szó lesz, de főként arról, hogy elavult-e ez a holtomiglan-holtodiglan szerződés. Ezen a napon a klubba érkezőket Bezzeganya bögrével is meglepjük.

Február 20-án a dackorszakról tervezem a beszélgetést. Hogyan lehet túlélni? Hogyan lehet könnyíteni a gyereknek és a szülőknek is ezen a helyzeten?

Február 27-én Miskovics-Kobza Zsuzsanna lesz a vendégünk, aki foglalkozására nézve -többek között - dúla. Vele a dúlaságról beszélgetünk, és aki eljön, felteheti a kérdéseit is.

Március 6-án arról fogunk beszélgetni, hogy a családi kapcsolatok hogyan változnak meg a gyermek születése után. Mindig megváltozik? Mitől függ, hogy jó, vagy rossz irányú ez a változás? Hogyan lehet kivédeni a negatív irányú változást?

Helyszín: Budapest VIII. kerület Práter utca 12. A Corvin negyednél, szemben a Pál utcai fiúk szobrával. Az ajtón messzire virít a Bezzeganya logó.

Időpont: 17-19 óráig

Ára: 1500 Ft

Természetesen kisebb-nagyobb gyermekekkel is lehet jönni, akiket játszósarok vár. A babákat pelenkázó, étel-tápszer melegítéshez eszközök várják, a szülőket pedig meleg tea.

nagycsaládos

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?