nagycsaládos szülésfelkészítő

A meghirdetett programok közül a Bezzeganya klub szülésfelkészítőjére érkezett annyi jelentkezés, hogy el tudjuk indítani. Örömmel jelentem, hogy Március 25-én, hétfőn 17 órától a Práter12 közösségi térben (Budapest, VIII. kerület, Práter utca 12) megkezdődik a szülésfelkészítő. Az első alkalommal a várandósság alatti testi, lelki és párkapcsolati változásokról lesz szó.

Ha eddig még nem jelentkeztél, de szeretnél eljönni, várlak szeretettel, itt tudod jelezni lájkolással, ha jönnél. Ha jelentkeztél, még inkább várlak.

Ha nem is hallottál a Bezzeganya klub programjairól, amikre lehet jelentkezni, nem maradtál le semmiről. Az alábbi programokat ajánlom figyelmetekbe:

Ezekre a programokra lehet még jelentkezni a linkeken (a Bezzeganya Facebook oldalán, a február 14-én megjelent posztok alatt), lájkolással. Ahogy kellő számú jelentkező lesz, indul is a következő program. Úgyhogy ha szeretnéd, hogy minél előbb sor kerüljön a téged érdeklő alkalmakra, lelkesítsd be barátaidat is! A párkapcsolati tréningre kizárólag párok jelentkezését várom. A többire anyák is, apák is, nagymamák, nagypapák külön-külön is jelentkezhetnek.

A várandósokkal találkozunk március 25-én!

nagycsaládos

nagycsaládos szülésfelkészítőBezzeganya az Instagramon!

Ha szereted a humort, a vicces képeket, Insta-oldalunkon terhességgel, gyerekneveléssel, anyasággal, családdal kapcsolatos, szórakoztató tartalmakat találsz. 

Ha van Insta-fiókod, követheted is a Bezzeganyát>>>

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?

A Bezzeganya blog a Disqus kommentrendszert használja. Ha te is szeretnél hozzászólni, és még nincs regisztrációd, itt találsz segítséget hozzá>>> A Disqus használatáról, beállításairól pedig itt írtunk>>>