nagycsaládos Bezzeganya klub nyár

A szülők egyik legnagyobb gondja, hogy mi legyen a hosszú nyári szünetben a gyerekkel. Pláne, ha van iskolás és óvodás gyermek is a családban. Az ovisnak csak egy hónap szünete van, ami nem esik feltétlen egybe a családi nyaralással, az iskolásnak azonban két és fél hónap. Ennyi szabadsága nincs a családnak. Mi legyen a gyerekkel egész nyáron? A fenti dilemma mellett bizony előjön, hogy ha már otthon a gyerek és a szülő is, mivel töltsük azt a sok-sok napot. Régen leküldték falura a gyereket a nagyszülőkhöz, ahol reggeltől estig jól elvolt a friss levegőn, bandázva a többiekkel. De ha a nagyi nem vidéki, hanem nagyvárosi, és panelban él, mihez tud kezdeni egy kisebb, vagy nagyobb unokával? Mi van olyan esetben, ha a szülők jövedelme bármi miatt kevés ahhoz, hogy a gyereket táborokba küldje? Csak drága programok vannak, amik jók is? Hogyan lehet pihentető a kisbabás, vagy totyogós, vagy a dackorszakos hisztizsákkal a családi pihenés?

Május 29-én a Bezzeganya klubban beszélgessünk a nyaralásról!

Hova tegyük ilyen hosszú időre a gyereket? Hova érdemes egy kicsivel és egy picivel nyaralni menni? Mihez kezdjek a kamasszal egész nyáron? Ingyen programok és látnivalók listája. Mi a ti kedvenc helyetek?

Várok minden érdeklődőt Budapesten a Corvin negyednél, a Práter utca 12-ben, a 17-19 óra közötti beszélgetésre. Hozd magaddal nyugodtan a gyerkőcöt is! Az ára: 1500 Ft.

Júniusban még tartunk klubot, aztán szünetelünk mi is.

Júniusi témáink:

5-én Pünkösd hétfő, nem tartunk klubot

12-én Mihez kezdjek a gyerek műveivel, gyűjteményeivel?

19-én Pelus, bugyi, bili, kis wc négyszöge, avagy hogyan is lesz szobatiszta egy gyerek?

26-án Vendégünk a kismamanaplóból már jól ismert MGitta. A válásról és a mediátorok munkájáról beszélgetünk vele.

Várok minden érdeklődőt! Beszélgessünk személyesen!

nagycsaládos

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?