Mennyi-mennyi az érdekesség, ha az ember lenéz a fűbe! A zenélő tücsök, a szorgos hangya, a világító szentjánosbogár, vagy akár a szarvasbogár, a pók, vagy a kis százlábú! Ők mind a barátaid lehetnek, ha eljössz vasárnap délelőtt az Akvárium klubba. Készítsd el saját zenélő, röptethető bogaraid, ügyeskedj szorgosan mint a méhek, s elnyered a jutalmad!

Szállíts, repíts, egyensúlyozz, próbáld meg, és ne akadj fenn a pókhálón…! És persze most a tücsköt is megünnepeljük, végtére is most nyár van, ami nem csak a szorgoskodásról, hanem a pihenésről, szórakozásról is szól, úgyhogy lesz még zene, előadás, ügyességi és alkotó program is vasárnap délelőtt az akvárium klub árnyékos részén, egészen 14 óráig.

10:30 Apacuka Zenekar koncertje

12:00 A hetedik pötty - A Trambulin Színház előadása

A tücsök még sosem kapott köszönetet, hogy szépen hegedül. Elérkezett a nagy pillanat. Az ő megünneplésére készül a rovarsereg. Az örömet megzavarja, hogy Katica elvesztette a hetedik pöttyét, s így nem tud megfelelően ünnepelni.

Mindenki a megoldást keresi, de nem találja… A gyerekek is részt vesznek a játékban, táncban, énekben, és jóra fordul, aminek arra kell fordulnia.

Közreműködők

Mári, a hangya: Tóth Inez
Tihamér, a hegedülős tücsök: Jobbágy Kata
Katalin Katica: Mezei Réka
Ferike, a gólyalábas szitakötő: Csák György

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán. Tetszik?