Minden vers- és színházszerető kicsit és nagyot szeretettel várnak a Skandináv Ház és Svédország Nagykövetségének támogatásával megvalósult előadásra, melyen a gyermek- és kamaszkorról szóló kortárs svéd versekkel ismerkedhetnek meg a résztvevők.

A versek, melyek az előadás ötletadói voltak, az azonos című, svéd gyerekverseket tartalmazó kötetből származnak, melyet három felnőtt költő jegyez: Ingrid Sjöstrand, Siv Widerberg és Britt G. Hallqvist. A Tótfalusi István fordításában megjelent kötet valóságos kultuszirodalommá vált nálunk, Magyarországon is az elmúlt évtizedek alatt. Most vadonatúj formában a 6-12 éves korosztály fantáziájára számítva színpadon elevenednek meg e versek sok-sok zenével és az improvizációs színház magyarországi meghonosítóinak közreműködésével.

"Milyen kár, hogy nincs cipzár a banánon! Ha csak a felét akarom megenni, bezárhatnám a maradékot..."

Emlékeztek ezekre a sorokra? Felidézhetitek vasárnap délután ezeket a különleges hangulatú költeményeket és megismertethetitek csemetéitekkel, hozzátartozóitokkal is a gyermek- és kamaszkorról szóló kortárs svéd verseket.

Időpont: 2014. november 16. (vasárnap) 16:30
Helyszín: IMPRÓ - kreatív töltőállomás, 1066 Budapest, Ó utca 4.
Jegyek itt.
Bővebb információ itt.

BabaMama Expo

Ne felejtsétek, hétvégén nyit a kilencedik BabaMama Expo a Budapest Sportarénában, ahol a babavárás és a babázás minden területe terítékre kerül. Ingyenes előadások, szakértői tanácsok, baba-mama termékek is lesznek – és ahogy már említettük korábban, a Bezzeganya is felbukkan. További infók hamarosan elérhetők lesznek a Bezzeganya Facebook oldalán, ahol nyereményjátékot is szervezünk értékes nyereményekkel.

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán. Tetszik?