A hétvégén kezdődik a szokásos Gyerek Sziget a szokásos helyszínen, a Hajógyári Szigeten. Június 1 és 23 között minden hétvégén ingyenes programokkal várják a családokat. Reméljük, az időjárás is megnyugszik egy kicsit addigra…

Az első hétvége programjaiból:

A Gyerek Sziget első napján Daniel Speer Brass ad elő rajzfilmslágereket rézfúvósokon, vasárnap pedig a gyermekek kedvence, Halász Judit ad koncertet a nagyszínpadon. A Kabóca Bábszínház mesével kedveskedik a gyerekeknek, és lesz interaktív hangszerbemutató is.

A nagyszínpadon kívül több tucat programhelyszínen gondoskodnak a család szórakoztatásáról. A Cserkésztáborban például lesz akadálypálya, számháború, és kézműves foglalkozás is. A Kézműves Palotában nemezelést tanulhatnak a kicsik, melynek során színes gyapjúból, vízből és szappanból készíthetnek tarka virágokat, és lesz agyagozó műhely is.

A sportról a Generali Sportparkban gondoskodnak, itt 15 féle különböző akadály várja a gyerekeket, de lesz íjászhelyszín és bringapark is – utóbbiban bringás játékokkal készülnek a szervezők. A Karamella Cirkuszvilágban egy igazi mesés helyszín várja a gyerekeket, és lesz Állatsimogató és Gyerek Paradicsom is, ahol kiskertészként szorgoskodhatnak majd a gyermekek: növényjelölőt, palántázó poharakat készíthetnek, ültethetnek, locsolhatnak, és a gyógynövényekkel is megismerkedhetnek.

A Retro videojáték sátor kínálatát a felnőttek is élvezni fogják: az elmúlt 40 év videojáték konzoljait és régi számítógépeket lehet megnézni és kipróbálni – aztán nosztalgiázni egy kicsit.

További információk, részletes programok itt olvashatók>>>

Tünde

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?

A Bezzeganya blog a Disqus kommentrendszert használja. Ha te is szeretnél hozzászólni, és még nincs regisztrációd, itt találsz segítséget hozzá>>> A Disqus használatáról, beállításairól pedig itt írtunk>>>