photo © 2008 Chelsea Oakes | more info (via: Wylio)

Az okostelefonok elterjedésével gyermekeink már egy új, telekommunikációra épülő, internet alapú világban nőnek fel. Hogy milyen előnyökkel jár ez? Nos…

"Üdvözöljük. Amennyiben gyónási tanácsra van szüksége, kérjük, nyomja meg az egyes gombot. Gyónás: kettes gomb. Példagyónások hallgatása: hármas gomb" – így szól az automata, ha valaki felhívja a fizetős gyónási vonalat – adta hírül az MTI. Az amerikai katolikus egyház támogatja a jelszóval védett alkalmazást. Az automata feloldozást nem ad. Ahhoz továbbra is pap szükséges.

A Fületlen Hírügynökség hozzájutott a gyónási call-center további részeihez.

Vigyázat komolytalanság következik, amely érzékenyebb olvasókban zavart vagy megbotránkozást kelthet!

„Kérjük, válasszon az alábbi lehetőségek közül:

Amennyiben Önnek más istenei vannak, vagy az Úr nevét hiába vette a szájára, kérjük, nyomja meg a négyes gombot, ahol rövid ismertetőt hallhat a kulturált káromkodás modern módjairól, természetesen az Úr nevét kihagyva mindből.

 

Ha Ön tiszteletlen volt szüleivel, menjen, kérjen bocsánatot, vagy fárassza a pszichológusát, ne minket zargasson, nincs elég operátorunk. A hívás díját ennek ellenére kiszámlázzuk. Köszönjük, hogy minket választott!

Amennyiben Ön súlyosabb bűnöket kíván megvallani, ölt, lopott, vagy hamisan tanúskodott, az ötös gomb megnyomásával a rendőrséghez kapcsoljuk. Szégyellje magát!

Paráznaság, szodómia esetén nyomja meg a hatos gombot. Kezelőnk meghallgatja, és ha elég érdekes a története, lehetőséget kap, hogy anonim módon, jogdíj ellenében eladja a történetet felnőtt filmes producereknek, akikkel adott esetben közvetlenül konferenciahívásba tudjuk kapcsolni.

Irigység esetén nyomja meg a hetes gombot. Ha úgy érzi, sokkal jobb azoknak, akik a nyolcast nyomhatják, nyomja meg azt is.

Ha nem tudja pontosan, mi a bűne, nézzen magába, majd nyomja meg a kilences gombot. Bűntudatkeltő munkatársaink biztosan feltárnak valami szégyenfoltot az Ön életében.

Köszönjük hívását!

Ne feledje, amikor bűnt követ el, máris hívhat minket!

Rendszerünk a nap 24 órájában várja a bűnösöket, mindössze 600 Ft/ másodperces díjjal.

Törzsgyónóknak akár 50 százalékos kedvezmény!

Egyéb információkért válassza a nullás gombot:

„Amennyiben Ön valóban gyónni szeretne, menjen inkább egy paphoz.

A telefonjáról valószínűleg elérhető egy úgynevezett tudakozó. Ők megmondják, hol talál a közelben templomot. Ha elbizonytalanodna, keressen magas, toronnyal rendelkező épületet, a tetején kereszttel. Odabent általában csönd van, hűvös, esetleg félhomály. Ekkor megkeresi a fából készült szekrény külsejű egységeket, ahol papot találhat. Itt már ne próbáljon meg megnyomni semmilyen gombot. A pap automatikus hangfelismerővel rendelkezik.”

Center