A hétvégén indul a négy hétvégén át tartó Gyerek Sziget a Hajógyári szigeten, melyen idén először a Bezzeganya saját sátorban várja a látogatókat. Találkozhattok velünk a 86. Ünnepi Könyvhéten is, ahol péntek este 6-kor az Agave könyvek standjánál mutatjuk be a Bezzeganya első könyvét, a Szüléstörténeteket.

Ezen a hétvégén nyitja kapuit a Hajógyári szigeten az egyik legnépszerűbb, ingyenes, szabadtéri gyerekfesztivál, a Gyerek Sziget. Az első hétvége programjait lehetetlen felsorolni, csak néhányat említünk: szombaton Gryllus Vilmos ad koncertet, a vasárnapi legnépszerűbb előadó Halász Judit lesz, de lesz mesekoncert Benedek Elek meséje nyomán magyar népdalokkal, rengeteg kézműves foglalkozás, állatsimogató, orvosi szaktanácsadás, lehet kalandparkozni és játszózni, sportolni, hagyományt őrizni, KRESZ parkban tanulni, anyukáknak kávézni, felfedezőtúrára menni a szigeten, ugrálóvárazni, nasizni, és persze Bezzeganyázni.

Sátrunk a 29-es helyen található, a térképen jelzett helyen, ahol többek között a Szüléstörténet könyvet vehetitek kézbe, forgathatjátok, és kedvezményes áron meg is tudjátok venni, de nyereményjátékot is tervezünk. Beszélgetünk szülésről, felkészülésről, és a gyerekek szórakoztatásáról is gondoskodunk. Saját három gyerkőc is kint lesz, gyertek ti is, találkozzunk kint, ismerkedjünk meg személyesen! Az első hétvége programjait itt találjátok részletesen.

A Bezzeganya most megjelent könyvét a Könyvhéten fogjuk bemutatni az Agave könyvek szervezésében pénteken 18 órától az 1-es standon, a Váci utca és a Deák Ferenc utca sarkán. A helyszínen mesélek egy kicsit arról, hogyan készült el a könyv, és természetesen a tartalomról is beszélgetünk.

Szeretettel várunk titeket!

Tünde

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?