Súly: 87.7 kg
Edzések: 1h+2h+1h

Hízónapló

A héten egy kissé szétszórt voltam, még arra sem emlékszem pontosan, hogy mikor mennyit voltam gyalogolni. Az egyik nap 2 teljes órát gyalogoltam, mert nagyon feldühítettek és így vezettem le a feszültséget. Sportolni mindig jó. Ha boldog vagyok, akkor mosolyogva, pörgős zenét hallgatva. Ha szomorú vagyok, akkor érzelmes, lassú számok szólnak a lejátszón, és ha dühös vagyok, akkor nem szól  semmi, csak hallgatom a falu esti csendjét. Sajnos nem volt sikeres ez a hét súlyvesztés szempontjából. Az oka, hogy keveset mozogtam és sokat ettem. Kedden valamiért egész nap ki voltam éhezve a szénhidrátdús ételekre. Pénteken családi összejövetel volt, ahol jól bevacsoráztam finom székelykáposztát és sok-sok sütit. Édességből még másnap is jutott reggelire-ebédre egy jó nagy tányérral. Szombaton délután anyósom hozott át frissen sült pogácsát, még meleg volt és ropogós, lehet annak ellenállni? Igen lehet, de nem akartam.

Nem voltam különösebben rosszkedvű, vagy szomorú, bár történt a héten valami, ami nagyon szíven ütött, azóta nem vagyok jó formában, nem tudok megnyugodni. Nagyon felmérgesítettek, megbántottak. Miért vagyok én köteles más hülyeségét meghallgatni, vagy hagyni, hogy szidjon engem? Miért kell megbocsátani? Elegem van már belőle.  Valahol ott elvesztettem a boldog életben való hitemet és nem igazán érdekel már semmi és senki.

Az is közrejátszott, hogy már nem vagyok annyira feltűnően kövér, nagyjából elégedett is vagyok a testemmel, pedig még belegondolva milyen távol állok attól az alaktól, amit kitűztem célul!  Ha nagyon akartam volna, meg tudtam volna állni az evést, de nem akartam, élveztem az ételek ízét és a teltségérzetet… szóval a héten lazaság volt, előfordul az ilyen, velem már többször is megesett, nem bírok folyamatosan minden finom, de hizlaló ételről lemondani. Mert nálam ami finom, az csak szénhidrátdús, kalóriadús lehet. Sajnos ebben nőttem fel. De a gyermekeimet már nem így szeretném nevelni, mert felelősséggel tartozom értük.

Nagyon nehéz lesz a következő hét, mert eldöntöttem, hogy tovább harcolok a zsírpárnáim ellen, csak épp kedvem, energiám, elszántságom nincs már sok hozzá, úgyhogy kínkeservesen fog menni, éhesen, nyűgösen. De bízom benne, hogy lesz ez még így se.

rotarix