Kisgyerekek mellett az idő is másképp működik és a nap végére jellemzően kevesebb marad belőle. Néha azonban nem árthat egy kicsit megállni és rendszerezni a dolgokat, hiszen például az ehhez az időszakhoz kötődő emlékeket is érdemes megörökíteni.

Szünet a rohanásban

Egy újszülött érkezése mindenki számára nagy feladat és egy egészen új, más életformát is magával hoz. Idővel persze mindenki megtanul alkalmazkodni a változó körülményekhez és egy izgalmas, sok újdonságot és tanulnivalót tartogató időszakban találja magát, mely persze az addig megszokott napirendet is alapjaiban borítja fel. Emellett tehát nem csoda, ha sok olyan dologra nem jut idő, amivel esetleg érdemes lehet foglalkozni, de a baba mellett sokadrangúnak minősül.

Ilyen például az emlékek rögzítése is, hiszen a pillantok illékonyak, de egy ennyire csodás időszakot mégis érdemes valamilyen formában megörökíteni. Az okostelefonok világában ma már kifejezetten egyszerű a fotózás sőt, a digitalizáció okán a naplók vezetése is egyszerűbb, mint régen. A fotókat pedig sokan szeretik nyomtatott formában is viszontlátni, mely folyamat ma már percek alatt, akár otthonról is megoldható, köszönhetően a Sooters fényképelőhívás online szolgáltatásának.

Online, percek alatt

A kisgyermekes szülők bizonyára meg tudják erősíteni az állítást, mely szerint bizonyos időszakokban akár pár perc szabadidő is igazi kincs. A többség persze ezt arra használja, hogy megpihenjen, kicsit rendbe rakja gondolatait vagy a legfontosabb ügyeket elintézze. Idővel azonban akár a kreatív energiákat is felszabadíthatjuk ez idő alatt és a fénykép előhívás kapcsán elkezdhetjük papírra vetni vizuális emlékeinket. Ez pedig valóban csak néhány kattintás és pár perc kérdése.

A fotónyomtatás korszerű megoldásai révén ugyanis már online, otthonunk kényelméből is megrendelhetjük a szolgáltatást, ehhez pedig nem kell mást tenni, mint feltölteni az előhívni kívánt képeket a Sooters felületére, adott esetben kicsit szerkeszteni azokat, kiválasztani a hordozót, majd véglegesíteni a megrendelést. A fényképelőhívás után pedig már érkeznek is otthonunkba az előhívott fényképek vagy akár a különböző tárgyak.

Kreatív lehetőségek

A korszerű fénykép előhívás nem csak arr kínál lehetőséget, hogy a fotókat a klasszikus módon papírra nyomtassuk vagy albumba rendezzük, hanem különböző ajándéktárgyakra is ráapplikálhatjuk kedvenc fotóinkat. Népszerűnek mondható egy fényképes bögre, vagy akár egy naptár, esetleg párna, de ettől művészibb megoldásokra is képesek lehetünk az online térben. A fénykép előhívás során például akár vászonképeket is megalkothatunk, melyek a lakás díszei is lehetnek.

Az emlékek kifejezetten fontos kapcsolódási pontot jelentenek a múltunkhoz és jellemünk egy igen jelentős részét is ezek formálják. Az olyan mérföldkőnek számító időszakokban mint amilyen egy újszülött érkezése is, mindenképpen érdemes vizuális formában is megörökíteni a történéseket és a mindennapi élményeket. A fotónyomtatás révén pedig a kis töredékekből egy nagy egész is alkotható, melyre évtizedekkel később is jól esik majd visszatekinteni.

(X)