Dörmi űr nyereményjáték PR

Gyerekkorom óta vonz a világűr, hisz ezernyi titkot rejt, felfoghatatlan méretű, és közel sem tudunk róla mindent. Na, azért űrhajóba a világ minden kincséért sem szállnék, de a mai napig szeretek olvasni az újdonságokról, és ha legközelebb is lesz itthon Űrkiállítás, mindenképp elmegyek majd a gyerekekkel. Nemcsak nekünk izgalmas az űr-téma, Dörmi legújabb játékában a fődíj egy belgiumi családi utazás, belépővel a híres Euro Space Centerbe.

Utánanéztem egy kicsit a belga űrkiállításnak, ha találok megint 5 ezerért repjegyet Brüsszelbe, lehet, hogy én is elviszem a gyerekeket oda (a szállás is megoldott, vannak arrafelé ismerőseim). A honlap szerint a kiállításon van például másfél órás felfedező túra angol, francia, holland, német vagy kínai nyelven (audio guide), tematikus kiállítások, tableten játszható Űrhősök szerepjáték, Planetárium, 5D mozi, és még a Hold-járást és a Mars-járást is ki lehet próbálni. A családi hétvégi programon lehetőség van különböző küldetéseket is teljesíteni, melynek során tesztelhető űrhajós-szimulátor, soktengelyű szék, zéró gravitációs fal és egyéb izgalmas dolgok. Ezért kódokat is megéri feltölteni, hátha kedvez a szerencse, és mindezt ingyen át lehet élni. Hajrá!

A nyereményjátékban való részvételhez csupán annyi a teendő, hogy a promócióban részt vevő Dörmi termékekben található kódot regisztráció után feltöltsétek a www.dormikozmikuskaland.hu oldalra, május 7 és június 17 között. Fontos, hogy a csomagolásokat is megőrizzétek, mert ezek szükségesek a nyeremények átvételéhez!

A fődíjon kívül – ami tartalmazza a repülőjegyeket, a biztosítást, a szállást, különféle transzfereket és belépőket a Euro Space Centerbe és 2 programra az alábbiak közül: Oceade, Mini Europe, Aquarium – heti 1 db csillagászati teleszkóp, valamint 150 darab egyedi Dörmi társasjáték is gazdára talál.

(X)

Tünde