Tünde VOLT fesztivál fesztivál gyerekkel gyerekbarát

A VOLT fesztivál idén még inkább családbarát lett, mint eddig volt: rengeteg izgalmas gyerekprogramot szerveznek a gyerekeknek. A 12 év alatti gyermekek belépője mindössze egy fesztiválról szóló rajz, és minden gyereket lufival és vattacukorral várnak a soproni fesztiválon június 26-29 között.

Mi már többször voltunk gyerekekkel a VOLT Fesztiválon, eddig is tudtunk együtt bulizni (ugráltam gyerekkel a nyakamban a Tankcsapdán, a sátrazást is kipróbáltuk), most viszont még több gyerekprogram közül lehet válogatni – hogy együtt kapcsolódhasson ki az egész család. Idén helyszínváltozás is lesz, az eredeti hely szomszédságában tartják a fesztivált.

Szombaton színpad-túrát szerveznek, amikor megmutatják a gyerekeknek, milyen a nagyszínpadon állni és mi van mögötte, és belső kulisszatitkokat is elárulnak a szervezéssel, kommunikációval kapcsolatban. A Fesztivál túrára ezen a linken lehet regisztrálni. Ugyanezen a napon családi Pompom parti is lesz, ahol az egész család együtt diszkózhat, a gyerekek pedig belekóstolhatnak a fesztiválos bulizásba is.

A többi napon (is) lesz még játszóház, Lego-kiállítás, rajz- és építőverseny, de ki lehet próbálni mindenféle hangszert is, és lehet kézműveskedni is, melynek során saját akváriumot és textilbábukat is lehet készíteni. Lesz még bábszínház, közös zenélés és tehetségkutató is. A Játszóház Projektnél a gyerekek kipróbálhatják például, hogy milyen mamutra vadászni, seriffek is lehetnek a vadnyugaton, vagy akár óriás szörnyek bőrébe bújhatnak.  

A részletes gyerekprogramokat itt találjátok>>>

A koncertekről, fellépőkről itt tájékozódhattok>>>

Ti melyik koncertre mennétek el idén?

Tünde

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?

A Bezzeganya blog a Disqus kommentrendszert használja. Ha te is szeretnél hozzászólni, és még nincs regisztrációd, itt találsz segítséget hozzá>>> A Disqus használatáról, beállításairól pedig itt írtunk>>>