Rengetegen jelentkeztek a Bezzeganya nyereményjátékára, melyen bababarát orrszívót lehetett nyerni. A sorsolás megtörtént, a szerencsés nyertes neve a bejegyzés végén olvasható. Addig is a tapasztalatok:

Nagyon örültünk, hogy édesanyákon kívül apukák és nagymamák is küldtek be írásokat. Volt, amelyik terjedelmében vagy megfogalmazásában nem érte el a kívánt szintet, de olyan jelentkező is akadt, aki egy másik baba-mama portálról kimásolt cikkel pályázott. Ők természetesen nem vettek részt a sorsoláson.

A témaválasztásokban is nagyon ötletesek voltak a beküldők: az örökzöld szoptatási témán kívül meséket, gyermekorvosi tanácsokat, bölcsivel, terhességgel, gyermekneveléssel kapcsolatos írásokat és vetéléssel kapcsolatos történetet is kaptunk. Az írások olvashatók lesznek a Bezzeganyán, és továbbra is arra biztatunk benneteket, hogy írjatok posztokat, még ha nem is lehet orrszívót nyerni velük.

És akkor lássuk a szerencsés nyertest! A Nosiboo orrszívót zebu nevű olvasónk nyerte, aki arról írt, hogy négy gyermeke mellett hogyan talált módot a rendszeres futásra. Gratulálunk a nyertesnek, akit emailben is értesítünk. A négygyermekes édesanya hamarosan beszámol az orrszívóval kapcsolatos tapasztalatairól egy poszt formájában.

És ha már szolgálati közlemény: eddig közel 2500-an töltöttétek ki a Bezzeganya olvasói felmérését, melyben egyrészt az olvasóinkról gyűjtöttünk információkat, másrészt azt kérdeztük tőletek, mi az, amit szerettek az oldalon, és mi az, ami hiányzik, amit máshogy csinálnátok, hogyan tudnánk még jobbá tenni a Bezzeganyát. Aki szeretné segíteni a munkánkat, és még nem tette meg, ezen a héten kitöltheti a kérdőívet, melynek eredményeit kiértékelés után megosztjuk az olvasókkal. A kitöltőknek nagyon köszönjük, rengeteg hasznos tanácsot és tippet kaptunk, melyeknek a jövőben megpróbálunk eleget tenni.

A kérdőívet itt lehet kitölteni.

Bezzeganya

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán. Tetszik?