nagycsaládos Bezzeganya klub

Március 13.

Beszélgessünk a kamaszkorról! Vajon minden gyerek tizenéves korában megbolondul? Miért nem lehet velük bírni? Van olyan, hogy szelíden nő fel gyerekből felnőtté? Mit tehetek, hogy az enyém szelíd kamasz legyen? Van-e a fiúk és a lányok kamasz kora között eltérés? Meddig tart még?

Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre keressük a választ Március 13-án, 17-19 óráig a Bezzeganya klubban. Bezzegapák, bezzeganyák, bezzegnagyik, beszélgessünk a felnőtté válásról a Klubban!

Cím: VIII. kerület Práter utca 12.

Ára: 1500 Ft

Szeretnék a klubbal kapcsolatban segítséget is kérni. Egyelőre picike létszámú beszélgetéseket folytatunk. Így bizonyos vendégeket nem tudok a hó utolsó alkalmára meghívni. Szeretnék genetikust, zeneterapeutát, szülésznőt, és más szakembereket vendégül látni. Ezeknek egyrészt költsége van, másrészt szeretném, ha minél nagyobb létszám mellett mondhatná el a gondolatait a szakember. Ti kit hívnátok? Kit kérdeznétek szívesen? Nem csak a felsoroltakból lehet választani, azt csak ízelítőül írtam. Aki válaszol, kérem úgy tegye, hogy tervei szerint el is jönne. Köszönöm!

nagycsaládos

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?