bölcsisek

Facebookos játékunkban arra kértük az olvasókat, hogy írjanak vicces/érdekes történeteket, melyek gyermekeikkel estek meg. Zs majdnem kétéves kislánya családi napközis látogatásáról mesélt. Neked is van humoros történeted? Küldd el nekünk a bezzeganya@bezzeganya.hu címre!

Elsőszülött kislányunk számára kerestünk családi napközit 22 hónapos korában, amikorra mar jó ideje világossá vált, képtelenség kielégíteni mozgásigényét es lekövetni a kis örökmozgót egy pici baba mellett.

Az első hely, ahova bementünk, rendelkezett úszómedencével is. Amikor a vezető elkísért bennünket megnézni, nem gondoltuk, hogy a kisasszony nem látja, hogy a medence fel van töltve, és a víz felszínén úszó koszolódás elleni csíkok nem bírnak el súlyt…

Persze, hogy a másodperc tört része kellett csak hozzá, és már el is merült a vízben, ruhástul, mindenestül. Én teljesen megkövülve álltam a medence szélén, férjem tudott csak reagálni, kistesót a kezéből a padlóra fektette, és a nagyobbat a hajánál fogva kihúzta a vízből.

A családi napközi dolgozói ugyan készségesen segítettek ruhát találni az átöltözéshez (persze a hideg februári időjárásnak megfelelően volt rajta pár réteg…), később sem ők, sem mi nem forszíroztuk a beiratkozást…

Zs.

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?