terhesség kismama játék programajánló

A hétvégén két izgalmas program is lesz a fővárosban. November 17-19 között szervezik meg a Baba-Mama Expót és a Kid Expót, november 18-án és 19-én pedig a PlayIT várja azokat a családokat, akik szeretnének részt venni Kelet-Közép Európa legnagyobb játékkiállításán és vásárán.

Baba-Mama Expo

Az orvos véleménye a fontosabb számodra, vagy inkább a család és barátok tanácsára hallgatsz? Milyen nevelési elvek szimpatikusak neked? Ha eddig nem sejtetted, milyen anyuka-típusba tartozol, itt az ideje utánajárni! Nincs olyan kérdés, amire a BabaMama Expón, az ország legnagyobb várandósoknak és kisbabás szülőknek szóló eseményén nem találod meg a választ, ráadásul élőben megnézheted, kipróbálhatod a reklámokból és az internetről ismert baba- és kismama termékeket. November 17-18-19-én 200 kiállító, ingyenes tanácsadások, kényeztető programok és értékes nyeremények várnak minden családot a Budapest Sportarénában.

Az év legnagyobb családi rendezvényéről természetesen a szakértők sokasága sem hiányozhat: szoptatási tanácsadás, névválasztási tanácsadás, babamasszázs tanfolyam, szülésfelkészítő, dietetikus, gyerekorvos, sőt aromaterapeuta is vár, hogy felmerülő problémáidra választ adjanak. Foglalj előre időpontot a weboldalon, nehogy lemaradj!

A rengeteg tanácsadás mellett számtalan érdekes újdonságot kipróbálhatsz. A 2017-es kismama divat trendektől kezdve, a legújabb babakocsikon és bababútorokon keresztül a biztonságot elősegítő okoseszközökig mindent megtalálsz a rendezvényen, de kint lesznek az őssejtbankok és a természetes kozmetikumok, bio termékgyártók legfontosabb képviselői is.

Most pedig megsúgunk egy titkot, a nagyobbacskák és az apukák kedvenc terepe szinte biztosan a BabaMama Expo testvérrendezvénye, a KidExpo lesz. Százféle program és foglalkozás várja itt a családokat, emellett remek terep arra, hogy a gyerekek a közelgő karácsony előtt élőben kipróbálhassák a legújabb, csak a tévéből ismert játékokat.

Részletes programajánló és további infók itt>>>

PlayIT show

terhesség kismama játék programajánló

Minden eddiginél több családi- és sportprogram, továbbá a Trónok harca filmsorozat két sztárjával közönségtalálkozó is lesz a novemberi budapesti XBOX ONE PlayIT Show-n, Kelet-Közép-Európa legnagyobb játékkiállításán és vásárán. A helyszínen a PlayIT napi programjait követően az esti órákban különleges, nagyzenekari koncerteken  lesznek hallhatóak a Trónok harca sorozat filmzenéi, valamint közkedvelt videojátékok dallamai.

A PlayIT Show nemcsak gamerek, hanem minden játékot, mozgást és szórakozást kedvelő felnőtt és gyerek számára tartogat meglepetéseket. A Hungexpo területén, 44.000 négyzetméteren összesen 180 programhelyszín, 150 előadás, YouTuberek, Esport, cosplay, számos verseny, sportolási lehetőség és akció között válogathatnak a látogatók.  

Idén a szervezők minden eddiginél több gyermekes családot is várnak a rendezvényre, amelynek élménykínálatában a legnépszerűbb számítógépes és hagyományos játékok mellett sportprogramok is lesznek: az érdeklődők kipróbálhatják a hoki-kapuralövés és a mászófal, a Batak-reflexfal, a Lastertaget és sok más mozgáslehetőséget is.

Novemberben a Trónok Harca-rajongók személyesen találkozhatnak a Hodort alakító Kristian Nairnnel, és a Meera Reedet alakító Ellie Kendrickkel. A PlayIT-et követően, az esti órákban, kiegészítő eseményként a Trónok harca filmsorozat zenéi, és a legismertebb videojátékok dallamai két különleges komolyzenei koncerten is hallhatóak lesznek.

A novemberi PlayIT Show egyik kiemelten fontos, új szolgáltatásaként a szervezők a helyszínen gyakorlati tanácsadást nyújtanak majd az érdeklődő szülőknek a számítógépes- és mobileszközök gyerekbarát, illetve biztonságos használatával kapcsolatban.

„Természetes, hogy a PlayIT Show után, otthon is minden szülő szeretné játék közben biztonságban tudni a gyermekét. Éppen ezért a helyszínen a PlayIT munkatársai segítenek letölteni az érdeklődők saját digitális eszközeire a korhatár-besoroláson és tartalomosztályozáson alapuló szülői felügyeleti eszközöket, és elvégezni a szükséges beállításokat”

─ mondta Csanda Gergely, a PlayIT főszervezője.

Részletes programajánló és további infók itt>>>

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?