szülés kórházteszt aneszteziológus császármetszés

Kórház neve: Karolina kórház, Mosonmagyaróvár

Szülés időpontja: 2021.01.21. 09:07

Kórház állapota: jó

Mellékhelyiségek/zuhanyzók állapota: minden szobához külön zuhanyzó,  és vécé jár, ami tiszta és rendben tartott

Szülészet/szülőszoba korszerűsége: császármetszéssel szültem. A szülőszobákat most újították fel. Minden szülőszobában biztosítottak az alternatív szülés mozgatható tárgyai. Pl labda, szülőszék, bordásfal. Illetve van lehetőség vízben szülésre is. 

Orvosok, szülésznők, csecsemős nővérek segítőkészsége: Mindenki nagyon segítőkész, és minden tőle telhetőt megtesz a anyukák kényelméért, annak ellenére, hogy a létszám feleannyi, mint amennyi kellene.

Szülésvezetés: a szülő nő minden tárgyi és személyi feltételt megkap, ami segíti a vajúdás és a szülés előrehaladását.

Császármetszés: Az apuka a műtőbe nem jöhet, de az osztályon bőrkontaktusra megkapja a babát, amíg anya meg nem érkezik, aztán együtt békésen eltölthetik az aranyórát. 

Látogatási rend: Elég szigorúak, délelőtt és délután is két óra. A látogatók nem jöhetnek a kórtermekbe. Jelenleg a Covid miatt csomagokat napi kétszer lehet a kórházban leadni, és onnan hordják szét a kórház alkalmazottjai. 

Mit kell vinni a baba ellátásához: Pelenkát, popsitörlőt.

Hány ágyra jut egy zuhanyzó: A legnagyobb kórterem 5 ágyas, így ott 5 emberre jut a zuhanyzó. De szép és tisztán tartott. 

Van-e VIP szoba: Igen, kettő is.

Koszt mennyisége, minősége: Ehető, bár lenne mit javítani rajta.

Kommunikáció: Már a császár előkészítése alatt is mindenki nagyon kedves volt. Odajött az orvos bemutatkozni. aki az operációt végezte. A műtőben mindenki barátságos volt, kedvesen és szelíden álltak az emberhez. Az aneszteziológus még azt a kérést sem utasította el, hogy megfogja a kezem. Mindent elmondtak. amit csak kérdeztem. 

Kaptál-e tanácsokat hazamenetel előtt: Negyedik baba, így sok mindent már nem kérdeztem, de mindenkinek segítettek, aki kérte.

Személyes élmények: A legszebb császármetszésben volt részem. Kedvesek, barátságosak, és mindent megtesznek az élmény érdekében. Mindenkinek ilyet kívánok. 

Értékelés:
 

Szülészet állapota: 9

Kórtermek állapota: 8

Szülőszoba korszerűsége: 10

Felszereltség: 8

Mellékhelyiségek/zuhanyzók állapota:8

Orvosok/Szülésznők/Csecsemősnővérek segítőkészsége: 10/10/10

Kommunikáció, tájékoztatás: 10

Tisztaság: 8

Ellátás minősége: 10

Személyes élmények: 10

N.

Ha az elmúlt két évben hoztad világra gyermeked, küldd el nekünk te is véleményed a kórházról, ahol szültél. A szempontsort és a segítséget itt találod hozzá.

Más is írt már a mosonmagyaróvári szülészetről, olvasd el!

A szülészet, ahol minden kérdésre válaszolnak

Hiányzik az otthonosság a mosonmagyaróvári szülészetről