Tünde iskolások iskola

Mindjárt itt az év vége, már csak néhány hét van hátra, hogy újabb és újabb RFB-ket kelljen beküldeni a suliba kézműves foglalkozásra, ünnepre vagy szemléltető eszköz gyanánt. Lássuk, kinél milyen tárgyakat kérnek az iskolában (gyakran egyik napról a másikra), és hogyan élik meg az anyukák a plusz feladatokat. Facebook oldalunk kommentjeiből válogattunk vicces hozzászólásokat és történeteket.

Locsolókölni
 

Csilláéktól húsvét környékén locsolókölnit kértek a tanítónők, hogy a fiúk meg tudják locsolni a lányokat. Szép, hogy gondoltak rá. Az anyuka így reagált:

„Maradt tavalyról... Remélem jó az még idén is, nem szagoljuk meg, mert a végén lehet, kiderül, hogy már rég megpimpósodott vagy már tavaly és tavalyelőtt is azt hittük rá, hogy csak tavalyi.”

Kokárda
 

Március 19-én kapta meg az osztályfőnök üzenetét Melinda:

„Holnapra, 14-re kérünk kokárdát, mert kimegyünk a Petőfi-szoborhoz.”

A gyerek valószínűleg kokárda nélkül ment a szoborhoz ünnepelni.

Évának okoznak némi fejfájást a beküldendő cuccok:
 

„Egy gyereknél nem tudom, milyen lehet, de háromnál már érzek egy kis nyomást a mellkasomban emiatt... Egyébként én egy sima úszásnapot is elfelejtek, nemhogy egyik napról a másikra prezentálni hasonló dolgokat.”

Zsuzsannának remek ötlete támadt:
 

„Javaslom az intézményi karácsonyfa kifújt tojással való díszítését! Amennyiben a Télapó hozná a Nyuszit, akkor két legyet ütnénk egy csapásra...”

Ildikó pedig javaslatot ad arra, hogyan kell kezelni az őrültebbnél őrültebb kéréseket:
 

„A válasz nem az, hogy honnan vegyek, pláne este nyolc után, hanem hogy hány darab kell és hova kell vinni.”

Kedvenc sztorinkat pedig Andrea mesélte el:
 

„Egyszer azzal jött haza a fiam az oviból, hogy másnapra vinni kell kakukkot. Közelebbit nem mondott, hogy most rajzolva, fotózva, márványból faragva, vagy csak úgy frissen befogva a kertekaljáról, de kakukk az kell. A nyomtató épp meghalt, így a legkézenfekvőbb megoldás ugrott. Feltúrtuk a régi újságokat, könyveket, próbáltunk rajzolni, s már az is szóba került, hogy szerzek fegyvert, s lövök egyet valahonnan, amikor a rutinos volt dajka néni anyám megkérdezte: „Mindjárt húsvét... Nem kukót (kifújt tojás) kell vinni?” És a válasz: Ja, de. Csak azt a szót nem tudtam megjegyezni...”

Nektek is van hasonló iskolai sztoritok?

Tünde

Tünde iskolások iskolaBezzeganya az Instagramon!

Ha szereted a humort, a vicces képeket, Insta-oldalunkon terhességgel, gyerekneveléssel, anyasággal, családdal kapcsolatos, szórakoztató tartalmakat találsz. 

Ha van Insta-fiókod, követheted is a Bezzeganyát>>>

Családtervezés, terhesség, szülés, gyereknevelés, egészség-betegség, szórakozás – ezekben a kategóriákban témánként tudsz böngészni a tartalmaink között. Kövesd a Bezzeganyát a Google+ -on is!

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?