A héten továbbra is küzdünk a náthával, torokfájással, hétvégére én kerültem sorra. Mikor ezeket a  sorokat írom, már semmi hangom nincs. Ennek néhányan kifejezetten örülnek a környezetemben :)

Kezdődik a változás az életünkben, férj eljött a régi munkahelyről, most éppen szabin van két hétig, után azért még fél (negyed) állásban visszamegy. Amennyire vártuk ezt a dolgot, olyan döcögősen indult. Rá kellett jönnünk, hogy a több, mint egy évtizedes állandóság – bár már gyötrelmes volt – nagyon beépült az életünkbe.

Most minden egyes napot külön meg kell szerveznünk, hiszen mindketten dolgozunk, bár sokat itthonról. Azért még képlékeny, hogy mikor ki megy a gyerekekért, vásárolni, stb. Mert azért 100 %-ban nem tettük ezt induláskor a férj vállára.

A nagy szervezésnek azt lett az eredménye, hogy csütörtökön ott álltunk vacsora nélkül! Senki sem ment vásárolni…. Mindazonáltal jó, hogy új fejezet kezdődött az életünkben.

A múltkori szédüléses dologra magnéziumot szedek, úgy tűnik, használ. No meg persze kerülöm a stresszt. Természetesen. Viszont így a magnéziummal jól vagyok, tényleg kicsit elveszi a dolgok élét. Nem vagyok ideges, aggódós. Legalábbis nem elviselhetetlen mértékben.

Ellenben a B6 vitamin hatását érzem – sajnos. Jó kis étvágyat csinál, úgyhogy a héten egyszer-kétszer elcsúsztam az étrenddel és bizony többet ettem, mint kellett volna. A heti feladatom, hogy a vitamin mellett ne habzsoljak. Bár ha az az alternatíva, hogy kövér legyek és kiegyensúlyozott….. nem is rossz.  Önuralomra lesz szükség. Kicsit leálltam a napi zöldségevéssel, erre jobban szeretnék figyelni.

Az edzéssel nem haladtam a kitalált tempóban, mert a sok betegség (köztük a sajátom is) visszatartott. Azért két edzést sikerült abszolválnom, méghozzá úgy, hogy amíg a piciket a férjem fürösztötte, addig én nyomtam az elliptikus tréneren és közben a két középső ott játszott, beszélgetett körülöttem. Nekik így megfelelt, mert lehetett anyával végre beszélgetni, főleg, hogy inkább ők beszéltek, én nem nagyon jutottam szóhoz. Jó lesz ez, ha elmúlik a torokgyulladás, köhögés, rekedtség, akkor innen folytatom.

Jövő héten remélem, már bővebben tudok írni a mozgással kapcsolatos észrevételeimről, a szervezési kérdéseinkről, illetve arról, hogyan győztem le a B6 vitamint :)

Zsé