No way!photo © 2007 Philipp | more info (via: Wylio)A Fületlen Hírülnökség jelenti:

A NemHH új alosztályt állít fel a BA rövidítésű, Bezzeganya nevű blog tevékenysége miatt. Dolgozók (mármint egykori díványos dolgozók) hívták fel a figyelmet a minden korosztály számára elérhető oldalra, melyen az utóbbi hónapokban több, vitatható írás jelent meg. A hatóság új alosztálya a gyermekek védelme mellett a gyermekvállalási kedv növelése érdekében is vizsgálódik a jövőben.

Mint írják: Egyes szüléstörténetekben az íróik meghökkentő részleteket emeltek ki, amelyek "megragadhattak a gyerekvállalás előtt álló olvasók tudatában".

Utcamacska írását kiemelten vizsgálják, tekintetbe véve, hogy a gyermekek káromkodását, arra való nevelését, vagy káromkodás meghallásának lehetőségnek való kitételét a NemHH semmilyen formában, és semmilyen nyelven nem tűri el.

A lombiknaplóban az egészségügy és a meddőségi kezelések kapcsán merült fel, hogy az írások „kiábrándító és nyomasztó hatást keltettek, megteremtve ezzel a mind nagyobb érzelmi bevonódás lehetőségét”.

Nemcsak a Babagyár, de más posztok is bővelkedtek a "közvetett módon szexualitásra" való utalásokban, méghozzá korhatár nélkül megtekinthető módon.

A NemHH a jövőben vélhetően nem kér majd mást, mint egy apró figyelmeztető jelzést az oldal megnyitása előtt, vagy közvetlen linket az oldalról a Nemzeti Kismama Oldalakra. Nincsen szó cenzúráról, ízlésrendőrségről, és a jövőben sem – kizárólag – csak a kismama magazin cikkeit lehet majd beszerkeszteni – írják.

A Hatóság alosztálya ezzel párhuzamosan tovább folytatja korábbi vizsgálatát a „Pajzán gyermekdalok, mondókák az óvodákban” címmel érkezett bejelentés alapján. Látókörükbe került már az „Apóka húzza Anyókát, Anyóka húzza a répát” tartalmú mese, illetve több gyermekdal is. További tájékoztatást az ügyben későbbre ígértek.

Center