Már két éve, hogy elkezdtem. Az eredeti terv az volt, hogy a virtuális társalgás mellé legyen lehetőség személyes beszélgetésre, barátságkötésre. Sőt, hogy olyan anyákkal, apákkal is megismerkedjünk, akik szakmai ismeretei, tapasztalatai hasznosak lehetnek sokaknak.

Az első időszakban még volt érdeklődés, ami aztán egyre kevesebb lett, míg végül előfordult, hogy egyedül ücsörögtem a hétfői klubban. A visszajelzések a témákról igen pozitívak voltak. Ha poszt jelent meg a témákban, hosszas beszélgetések voltak, és igen, a témáról, ami itt ugye nem borítékolható előre.

A helyszín hibája csak a vidéken élőkben merült fel, legalábbis a visszajelzések alapján, hisz központi hely, jó közlekedés, tiszta, kulturált, sok embert is befogadni képes helyszínt sikerült találni, amit egy idő után ráadásul ingyen biztosítottak számunkra. Nyilván nem mindenkinek közeli, de lehetne bárhol, akkor másoknak lenne messze. Mégis a leghűségesebb tag bő órát utazott gyerekestül, hogy ott legyen.

Az időpont lehet még kérdéses, de arra csak egyetlen ember reagált, hogy neki korán van. Végül a jelentkezéses módszerre váltottunk. A terv szerint így tényleg csak akkor indult program, ha arra érdeklődő is van. És lett.

Az első körben 5 érdeklődő volt a Bezzeganya klub szülésfelkészítője iránt. Ugyan a betegségem miatt csúszott a kezdés, de mire megjelent a beharangozó, már 10 főnél is többen érdeklődtek. És hétfőn vártam, hogy jöjjenek az érdeklődők. Ajándékokat szereztem be, nem is kis csekélységet, ahogy a többi alkalomra is előre, készültem, nyomtattam, és finom teával vártam… és vártam és vártam. A jelentkezők közül senki sem jelezte, hogy nem tud jönni. Senki se jelezte, hogy az időpont nem jó, vagy közbejött valami.

Így viszont én nem szeretném tovább a saját időmet rabolni.  Bezárja kapuit a Bezzeganya klub.

Öröm volt, hogy több Bezzeganyát személyesen megismerhettem. Köszönöm a jó beszélgetéseket. Itt, virtuálisan továbbra is beszélgethetünk, a témaötleteimből még fogok posztokat írni.

nagycsaládos

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?

A Bezzeganya blog a Disqus kommentrendszert használja. Ha te is szeretnél hozzászólni, és még nincs regisztrációd, itt találsz segítséget hozzá>>> A Disqus használatáról, beállításairól pedig itt írtunk>>>