Íme, az új otthonunk. Lépjetek be, ismerkedjetek a lehetőségekkel, a rendszerrel, az újdonságokkal, és ami a legfontosabb, vegyétek figyelembe, hogy ez az otthon egyelőre szerkezetkész állapotban van: a falak állnak, a fűtés bevezetve, van víz-gáz-villany, a többit viszont nekünk kell kialakítani. Olyanra, amilyenre szeretnénk.

 

Ami a külsőt illeti: ez egy alap postr-sablon, melynek dizájnja változtatható. Szándékosan nem csináltunk fejlécet sem, arra gondoltunk, hogy az lenne a legjobb, ha az olvasók terveznék meg, így még inkább sajátjuknak érezhetik a blogot. A terveket a bezzeganya kukac freemail.hu címre küldhetitek október 30-ig, ezt követően az olvasók szavazhatnak a legjobban tetsző dizájnra, amit majd a postr munkatársai elkészítenek.

 

A tartalomról: az ÁÁ-n megszokott szerzőkkel találkozhattok itt is, folytatja munkáját Anyamadár, lesz suli-, ovi-, bölcsi-, terhes-, bébi-, Palkó- és Mannapló, a tanácsadók is várják kérdéseiteket továbbra is. Bármilyen ötletre nyitottak vagyunk, és tartjuk magunkat ahhoz, hogy a Bezzeganya független blog, itt mindenkinek helye van.

 

Mivel ez egy frissen indult blogszolgáltatás, előfordulhat, hogy nem minden működik tökéletesen. Legyünk türelmesek, az előny nálunk van, hogy az indulástól jelen vagyunk. Legyünk mi a legnépszerűbb blog itt a postr-en, legyünk mi a legjobb, legolvasottabb magyar baba-mama-papa blog az interneten. Csak rajtunk múlik. Meg tudjuk csinálni!

 

Íme, átnyújtom most a virtuális kulcsot, vegyétek birtokba az új házat, öltöztessük fel, lakjuk be, használjuk, és meneküljünk ide, ha kell: itt mindig lesz valaki, aki meghallgat.

 

Ne felejtsétek: kéréseket, kéréseket, ötleteket és problémákat a bezzeganya kukac freemail.hu címre várjuk.

 

Üdv a fedélzeten!

 

Tünde