Terhesnapló Mindy napló kismama

33.hét

Tekintve a múlt heti pocsék szombati éjszakát, nem volt gond az alvással, így hétfőn kipihentebben keltem.

Mértékkel felvéve a heti lendületet, nekiláttam a kimosott méretsorok elrendezésének és a további kisruhák kimosásának. Elég jól haladtam, szerdán még Anyum is besegített, így teljes egészében sikerült feltölteni a szekrényt, közben pedig főztünk egy jó kis kínai csirkemellet rizzsel.

Tovább szűkült a bevásárlólista, a kórházi csomag is útra készen Pötyinek is, nekem is, egy-két napi használati tárgy kivételével, amit ha menni kell, gyorsan be tudok dobni.

Terhesnapló Mindy napló kismama

Terhesnapló Mindy napló kismama

Érkeztek dekorok is a babaszoba falára, amint minden bútor a helyére kerül, azok is felhelyezésre kerülnek. Már nagyon várom a végleges állapotát a szobának, szeretek pakolgatni, dekorálni, úgy is menet közben derül ki, hiányzik-e még valami mondjuk az egyik falról.​

Terhesnapló Mindy napló kismama

Terhesnapló Mindy napló kismama​Lett egy fehér zajt kibocsájtó koalája is a Kicsinek, reméljük hasznos lesz.

Hét közepén még elvégeztek pár utolsó simítást a terasz betonozásával kapcsolatban, most már végleg pihenőre tér a mű egészen a burkolásig. A festőnket szombatra vártuk, de sajnos nem tudott jönni csak vasárnap, de olyan gyorsan meglett nem is gondoltuk volna, szuper ügyes volt és precízen kijavított és feldekorált mindent. Nagyon tetszik az új design a nappaliba, ezüstmetál fényű dekor festékből került fel egy-egy sáv a falakra, a többi helyen csak javítás történt.

Terhesnapló Mindy napló kismama

Szombaton Férj délelőtt füvet nyírt, délután pedig bográcspartit csaptunk a félig kész teraszon, a barátainkkal és a gyerekeikkel. A hűsben állítottuk fel a bogrács-állványt és felváltva kevergettük és ízesítettük a kaját Férjjel, mert én egyedül már nem tudok annyit állni. Nő a pocak, Férj szerint napról napra változik.

Egyre többet vizesedik a lábam, feszít, fáj is, próbálom sokat polcolni. Éjszaka szépen megpihen, reggelre visszahúzódik a duzzanat, de estére mindig csúnyán feltelik.

A frontok, főleg a meleg viseli meg a szervezetem. A térdeim is láttak már jobb napokat, nem egyszerű a felállás sem.

Terhesnapló Mindy napló kismama

Egészen jól tűrtem, az estébe nyúló beszélgetést és a falatozást, sőt nagyon is jól éreztem magam, de azért elég volt. Jól esett este elnyúlni az ágyban, még úgy is, hogy majdnem egész délután fel volt téve a lábam.

Vasárnap miután elment a festő, a kupi közepén vártunk, hogy száradjanak a falak és vissza tudjuk rendezni a bútorokat a helyükre, egy laza ebéd után elnyomott minket az álom egy jó fél órácskára. Azt se tudtam melyik bolygón vagyok hirtelen, amikor felébredtem, kellett pár perc, hogy átlássak a kásás agyamon. Gyorsan rendet vágtunk, majd elsétáltunk szavazni is. Este a teraszon töltöttük el a vacsoránkat, majd korán pihenni mentünk.

Minfx