nagycsaládos gyes kismama anyaság Bezzeganya klub

Amikor még nem voltak gyermekeim, és vágytam arra, hogy egyszer én is anya legyek, úgy gondoltam, hogy aki unja a gyerekezést, az nem való anyának. Aztán mikor megszültem az elsőt, és élveztem minden percét a gyerekkel való foglalkozásnak, úgy gondoltam, hogy aki nem így tesz, annak minek kellett szülni. Aztán szép sorban érkeztek a tesók, szültek sorra a barátaim, akikkel hosszasan kiveséztük természetesen ezt a témát is, már sokkal árnyaltabban gondolkoztam erről. Számomra az nem változott, hogy élveztem továbbra is a gyerekeim társaságát, a velük való foglalkozást, de megértettem, mit is illetnek ezekkel a szavakkal: gyes-betegség.

A Bezzeganya klub következő alkalmán erről beszélgetünk. Mit is jelent ez a „betegség”? Ki lehet-e kerülni? Kiket kerül el? Hogyan tudom felismerni? Aki épp ilyenben vergődik, kitől kaphat segítséget? Mi a gyógymódja?

Várok minden érdeklődőt Október 16-án Budapesten, a Corvin negyednél, a Práter utca 12-ben, 17-19 óráig. Az est ára: 1500 Ft. Hozzatok bátran gyereket, vagy ha úgy kényelmesebb, hagyjátok otthon a nagyira, apára, és gyertek, beszélgessünk élőben!

Október 23-án az ünnepre való tekintettel nem nyit ki a klub.

Október 30-án Kényes kérdésekkel bombáz a gyerek.

November 6-án Vendégünk lesz Jachim Györgyné Ági, egy nagycsaládos édesanya, aki felnevelt és útjára bocsátott egy középsúlyos autista gyermeket. Az ő életükről, útjukról fogunk beszélgetni vele, ami segítség lehet mindazon szülőknek, akik értelmi sérült gyermeket nevelnek.

A beígért drogprevenciós előadásra még mindig várok jelentkezőket. Nem lesz elfelejtve.

nagycsaládos

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?