A Bezzeganya klub megújult. Ezentúl jelentkezni kell a mini sorozatokra. Most négy sorozatot és egy előadást ajánlok nektek, ezekre lehet jelentkezni a Bezzeganya Facebook oldalán, lájkolással. Amint lesz egy-egy sorozatra 6-8 jelentkező, akkor lesz pontos kezdési időpontja is az alkalmaknak. Megjegyzésbe lehet írni időpontkérést (órán tudunk kicsit változtatni).

Most először is egy drogprevenciós előadást ajánlok, amit nem én tartok, hanem Marosi Antal. 12 év feletti gyerekeket és szülőket, pedagógusokat várunk erre az alkalomra. Szülésfelkészítő, szülőképzés, nagyiképzés és rutinos pároknak párkapcsolati tréning a többi ajánlat, amik 5-5 alkalomból állnak. A párkapcsolati tréningre kizárólag párokat várok, a többinél nincs ilyen megkötés, ezekre bezzeganyákat és bezzegapákat is várok, akár külön-külön is. Lesz külön apáknak szóló alkalom a szülőképzésen és nagypapáknak szóló a nagyiképzésen. Minden sorozat részletes leírása a Facebookon megtalálható. A jelentkezés elindult!

Linkek a jelentkezési felülethez:

drogprevenció>>>

szülésfelkészítő>>>

nagyiképzés>>>

párkapcsolati tréning>>>

szülőképzés>>>

Akinek nincs Facebook fiókja, kommentben itt jelentkezhet a téma megjelölésével.

Várjuk a jelentkezéseket!

nagycsaládos

Bezzeganya az Instagramon!

Ha szereted a humort, a vicces képeket, Insta-oldalunkon terhességgel, gyerekneveléssel, anyasággal, családdal kapcsolatos, szórakoztató tartalmakat találsz. 

Ha van Insta-fiókod, követheted is a Bezzeganyát>>>

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?

A Bezzeganya blog a Disqus kommentrendszert használja. Ha te is szeretnél hozzászólni, és még nincs regisztrációd, itt találsz segítséget hozzá>>> A Disqus használatáról, beállításairól pedig itt írtunk>>>