Tünde könyv szüléstörténet szülés

Örömmel mutatok be nektek egy itthon egyedülálló könyvet, mely közös munkánk gyümölcse. Hosszú évekig gyűjtöttem az általatok beküldött szüléstörténeteket, melyeknek egy külön honlapot is létrehoztam korábban. Régóta foglalkoztat a gondolat, hogy a gyűjtemény nyomtatott formában is megjelenjen, és tavaly év végén nekiálltam a megvalósításnak.

Többféle verzió is felmerült (nagy kiadó, kisebb kiadó, self publishing), ám a végén – nem vállalva a kiadói elvárásokat, vállalva viszont az összes kockázatot – a magánkiadás mellett döntöttem, mert szerettem volna a saját elképzeléseim szerint megjelentetni a könyvet.

Tünde könyv szüléstörténet szülés

Mindenkinek hálásan köszönöm, aki írásos hozzájárulást adott ahhoz, hogy története bekerüljön a könyvbe. Igazán izgalmas tartalom állt össze a végén, amely nemcsak a várandós kismamáknak nyújthat segítséget abban, hogy mi várhat rájuk a szülőszobán, hanem mindenki számára érdekes olvasmány lehet.

A 464 oldalas könyvben százhuszonegy szülés története olvasható, melyek színes képet mutatnak arról, milyen sokféle a szülés, és mennyire másképp élik meg a nők. Olvashattok például ikerszülésekről, egy kismamától több szülésélményről, császármetszésről, külföldi szülésről, epidurális érzéstelenítésről, komplikációkról, és édesapák által írt történetek is megtalálhatók a könyvben. Nem csupán már online megjelent sztorik vannak a kötetben: több olyan történet is olvasható benne, ami eddig soha, sehol nem került publikálásra.

Tünde könyv szüléstörténet szülés

A könyv nem jelenhetett volna meg támogatók nélkül. Hála és köszönet a gsk-nak, a Philips Aventnek, a b.boomnak, a BabaMama Expónak, az Anita Hungáriának, az Istenhegyi Géndiagnosztikának, a Nosiboonak, a Boironnak, a Natalisnak, a Pharmaforténak, a Róbert Kórháznak és a Csodabent ultrahangstúdiónak, a Hormóniának, valamint édesanyámnak és nevelőapámnak a tartalmi, Tamás Pálnak a tördelési, Zsiráfnak pedig az összes grafikai munkáért. Lányaimnak pedig köszönet a türelemért, amiért az utóbbi időben többet foglalkoztam a könyvvel és kevesebbet velük. És köszönöm mindenkinek, aki bízott bennem és bármilyen formában támogatott.

Tünde könyv szüléstörténet szülés

Fogadjátok szeretettel a Bezzeganya első könyvét!

Többek között itt lehet megvásárolni a könyvet - 5% kedvezménnyel.

Tünde

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?