A mai nap kissé megcsúszott, de itt a remek alkalom néhány praktikus infóra, ami talán számot tarthat még olvasói érdeklődésre.

Nagy örömünkre terhesnapló-felhívásunkra olyasvalaki jelentkezett, aki korábban már osztott meg posztokat mostani terhessége előtörténetéről - és ezeket sokan követték, mivel néha nem mindennapi fordulatokat tartalmaztak. Hamarosan megosztjuk, ki is ő, mikortól kezdődik a sorozat, és milyen háttérinfókat érdemes még tudni. Tehát a mostani terhesnapló igazán izgalmasnak ígérkezik! (Watch this space, mondja erre a művelt angol...frappáns magyar megfejtést a szerkesztőségbe várunk)

Az óév utolsó napja, szilveszter idén vasárnapra esik. Bár most KAPTUNK egy szüléstörténetet, ezt nem mostanra fogjuk ellőni - a jeles alkalom miatt most inkább a szilveszteri témába kapaszkodunk, és a kapott szüléstörténetet az újév első vasárnapjára fogjuk időzíteni. Várjuk a további szüléstörténeteket is - még talán korai lenne temetni a rovatot!

Könyveket, játékokat is fogunk hamarosan ajánlani ismét - jó lenne olyan videós sorozatokat is, amelyek szintén praktikus segítséget, vagy az érintetteknek jó szórakozást kínál.  A jövő héten először is kezdünk pár könyvvel!

Megköszönjük idei terhes-és babanaplóink szorgalmas szerzőinek munkáját - azt hiszem, nélkülük alighanem összecsuklottunk volna.

Alighanem itt az ideje egy felmérésnek is, kik vannak most velünk, kik és miről olvasnának, mit változtassunk, és mi az, amit még mindig szerettek a Bezzeganyán.

tehát, az óév utolsó két napján is jövünk, sőt, jövőre is,

Vakmacska