Bezzeganya

Rengeteg izgalmas és érdekes (személyes) történetet küldtök be hétről hétre (és szerencsére nem veszi el a kedveteket, ha a kommentek nem csak pozitívak), melyekkel építitek, színesítitek a Bezzeganyát. Szeretnénk viszonozni a fáradozásaitokat, ezért a következő hetekben jutalmazni fogjuk azokat, akik (megjelentethető) posztot küldenek be nekünk.

Első körben nem szeretnénk megszabni a témát: bármi jöhet, ami családdal, terhességgel, szüléssel, gyerekneveléssel kapcsolatos: legyen az családtervezés, egészségügyi esetek, iskolával, oktatással kapcsolatos történetek, nyári tervek, élménybeszámolók, óvodai témák, könyv/társasjáték ajánló, kreatív ötletek, strandtesztek, de nagyon örülünk kamaszokkal kapcsolatos gondolatoknak, történeteknek is.

Nem kell, hogy tökéletesen fogalmazz, szívesen segítünk a szerkesztésben, viszont fontos, hogy legalább egy oldalnyi szöveget írj! Külön örülünk, ha saját készítésű fotót is csatolsz, de ez nem kötelező. Maradhatsz anonim is, neved, elérhetőséged nem adjuk ki senkinek a beleegyezésed nélkül. Amennyiben a szerkesztőség a posztodat megjelentethetőnek találja, postázzuk neked a nyereményt.

Bezzeganya

És hogy mi a jutalom? Egy Bezzeganya logós, piros színű, 420 ml-es, összehajtható vizeskulacs karabinerrel. A termék BPA-mentes, „szipókás”, nem csöpög, és kis helyen elfér (főleg, ha üres), mérete: 12 x 27,3 x 3,2 cm, súlya mindössze 3 dkg. Kirándulásra, strandra, játszótérre tökéletes megoldás.

Az akciónk időtartama: 2016 június 15-30.
Egy szerző maximum két kulacsot kaphat.
Az írásokat a bezzeganya@bezzeganya.hu címre várjuk.
Az email tárgyában mindenképp szerepeljen: Bezzeganya kulacs.

Tünde és Vakmacska

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?