Lassan egy éve került forgalomba a Nosiboo gyermekbarát orrszívó, melyről itt is beszámoltunk a Bezzeganyán, egy szerencsés olvasónk pedig, aki meg is nyerte az orrszívót, tapasztalatait megosztotta a blogon.

A termék tavasszal elnyerte a világ legrangosabb termékdizájn díját, a dizájn Oscarjaként is emlegetett RedDot Design díjat, és hazai szakorvosok rangos képviselői is ajánlják a használatát. A tervezők nem álltak meg, piacra dobták a praktikus és pénztárcabarát változatot, a vadonatúj Nosiboo Colibri szipkát, melyhez nincs szükség áramforrásra sem: az eszköz szájjal szívható. Az egyik tervezőt, Mátrabérci Zsoltot kérdeztük az idei újdonságokról.

BA: Mi az a Nosiboo Colibri szipka?

MZS: A Nosiboo Colibri szipka egy szájjal működtethető, rendkívül praktikus kis eszköz, melynek ára igen kedvező. Itthon még sokan nem ismerik ezt az orrszívó típust, pedig a világon ez a legnépszerűbb. A szájjal működtetett eszközöknél az emberi tüdő ideális szívóereje egy kis tartályba szívja fel a váladékot (ami természetesen a szájba nem kerül).

A Colibri szipka esetében a szabadalmaztatott kialakítás révén nem kell belső szűrőket cserélgetnünk (és új készletet vásárolnunk), mert szűrőmentes kialakítású. Ezáltal rendkívül higiénikusan tisztítható, utazáshoz is magunkkal vihetjük, hiszen nem igényel áramot, ráadásul kompakt és tartós műanyag dobozban kapható.

BA: Milyen újdonsággal készültetek még?

MZS: A vásárlói igények alapján bővült a Nosiboo Gyermekbarát orrszívó színválasztéka, és immár zöld színben is kapható. Az új szín kitűnő választás lehet olyan családoknak, ahol fiú- és lánygyerek is van, vagy egyszerűen csak nem kedvelték a klasszikus kék és pink színvilágot.

Újdonság még, hogy a korábban külön kapható, az orrszívó készülékhez csatlakoztatható Colibri szipkát már nem forgalmazzuk, helyette kapható a három színben (kék, rózsaszín, zöld) elérhető Family Pack, mely Colibri fejet, szívócsövet, 2 db rugalmas végelemet, és egy szűrőelemet tartalmaz tartós dobozban.

Szeretnéd kipróbálni az új, szájjal szívható orrszívó eszközt, a Colibri szipkát? Vegyél részt játékunkban, melyben három új Colibri szipka talál gazdára. Ehhez küldj be egy bármely (a bloghoz illő) témában írt posztot a bezzeganya@bezzeganya.hu emailcímre „Colibri szipka” tárggyal november 20-ig. A beérkezett posztok szerzői közül kisorsoljuk a három nyertest, akik vállalják, hogy megírják véleményüket, tapasztalataikat a nyereménytermékről egy későbbi posztban.

(x)