Aki a kezdetektől olvas minket, az tudni fogja, hogy ki az alábbi levél küldője. Akinek nem ismerős a neve, annak elmondjuk, hogy ő az egyike azoknak, akik a legtöbbet segítették a Bezzeganya indulásakor. Most neki van szüksége segítségre. Mi támogatjuk. Ti is segítetek?

„Sziasztok! A Bezzeganyán Veg néven ismerhet, aki ezer éve ide jár. Eltűnésem független az oldaltól, de ez egy másik történet. Segítséget szeretnék kérni.

Két éve amputálták a lábam egy vérmérgezés miatt, amit nem vettünk időben észre. Az egész életemet úgy építettük fel, hogy van segítségem, az élettársam, akivel 13,5 éve voltunk együtt. Ő kilépett ebből, és nekem meg kéne oldanom hosszabb távra is az önálló mozgást. Ehhez nagy szükségem lenne egy kerekesszék vonszolóra, ami trike-ká alakítja, és egy elektromotorral húzza a kerekesszékemet. Sokkal kisebb és könnyebben kezelhető, mint más megoldások, így jobban elfér, és az erőnlétemnek is megfelel, mégis el tudnék jutni a munkahelyemre vagy boltba, a helyi színházba, vagy akárcsak mászkálni a városban normális sebességgel. Ismét kinyílna a világ, amit évekkel ezelőtt bezáródni láttam.

A vonszolóról Brandt Viktorról hallottam először, aki 10 éve segít mozgássérülteknek, szállítja őket, felajánlásokat szállít ki és ad át, jól dokumentálva. Gyűjtés indult nekem és egy férfinak, hogy meg lehessen szerezni, mivel egy ilyen ára 520 ezer forint. A forgalmazó a jótékonyság miatt az árat leszállította 410 ezer forintra kettőnknek. 2018 forintokat várunk segítségnek a „Szívügyünk – SuperTrike (2 db)” csoportban.

Kérem, aki tud és akar segíteni nekünk, lépjen be a csoportba, és jelezze, hogy átutalja ezt az összeget. Ha a hozzászólásokból összegyűlik a felajánlás, akkor nyitja csak meg a számlaszámot Viktor, hogy senkinek se álljon bent addig a pénze. Amint megvannak az utalások, nyomban megvesszük és bemutatjuk a szerkezeteket. Már több, mint a fele megvan, és minden segítségért nagyon hálás vagyok.

Aki úgy érzi, hogy ezzel az összeggel máskor is szívesen segítene, Viktor tervezi egyéb segédeszközök beszerzésére is kiírni 1-1 projektet, ha ez lezárult, hogy minél több embernek segíthessen. Sajnos sokszor baj van az állami rendszerrel, sok mindent kell készpénzért beszerezni, pedig elvben nem kéne.

Köszönöm a segítséget!

Pálfi Anikó (Veg)”

Bezzeganya az Instagramon!

Ha szereted a humort, a vicces képeket, Insta-oldalunkon terhességgel, gyerekneveléssel, anyasággal, családdal kapcsolatos, szórakoztató tartalmakat találsz. 

Ha van Insta-fiókod, követheted is a Bezzeganyát>>>

Családtervezés, terhesség, szülés, gyereknevelés, egészség-betegség, szórakozás – ezekben a kategóriákban témánként tudsz böngészni a tartalmaink között. Kövesd a Bezzeganyát a Google+ -on is!

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?