Március közepén elindul az Újrakezdő Anyukák Köre. Heti rendszerességgel, tíz alkalommal, kiscsoportban találkozhatnak egymással azok az édesanyák, akik GYES vagy GYED után térnek vissza a munka világába.

  • „Amíg a gyerekek oviban vannak”-kör: minden kedden délelőtt09.30-11 óráig. Első alkalom: március 22. Utolsó alkalom: május 31. (A Húsvét utáni kedd kimarad.)
  • „Mire apa hazajön” kör: minden csütörtökön este 18.30-20.00 óráig. Első alkalom: március 17. Utolsó alkalom: május 26. (A Húsvét előtti csütörtök kimarad.)

Sok jelentkező esetén elképzelhető, hogy még egy csoportot indul budai helyszínen is.

A kurzusok helyszíne: a Nyugati Pályaudvartól egy percre, a Radnóti u. 9-ben, IV.em. 6.

A kurzus ára alkalmanként 2500 forint.

Részletekért, tematikáért kattints ide!

Jelentkezni lehet az info@ladiesfirstconsulting.hu email-címen, valamint a 20-9237008 telefonszámon.

Egy kis kedvcsináló az első kurzuscsoporton résztvevők tollából:

„Inspiráló volt beszélgetni Veletek, Anyukákkal, és nagy élmény volt megélni a nők között pillanatok alatt felépülő lelki kapcsolatot, összetartást. Van ebben valami ősi, női erő, melyet a mai világban csak védett körülmények között tudunk mélyen átélni és megérezni.” - Rita, marketingszakember, háromgyerekes édesanya.

„Azon túl, hogy jó volt kicsit kiszakadni a mindennapi teendők közül s otthon hagyni 2 gyerkőnket Apukával, a többieket érdeklődéssel hallgatva tanultam sorstársaimtól (mennyire különböző élethelyzetek, választások-döntések vannak mindnyájunk mögött...). A társaság bár egymás számára idegenekből állt, igen hamar megtalálta a közös hangot, nem feszengtem én sem – no, de hiszen Nők vagyunk! Alig várom a folytatást! Minden Anyukának csak ajánlani tudom, ha előbb, ha később tervezi is a visszatérést a munkaerőpiacra!” - Noémi, nyelvtanár, kétgyermekes édesanya

„Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem ezen a foglalkozáson. Nagyon tetszik, amit csináltok. Az pedig különösen, hogy szívügyetek anyukákat, nőket támogatni, őket segíteni abban, hogy önbizalmukban megerősödve, tudatosan, céltudatosan álljanak oda a munkáltatókhoz, és ne félelemmel, szorongással, hanem magukat értékelve, hogy tudatosan kommunikáljanak. Szóval egy nagyon szép célkitűzés az, amit képviseltek! Köszönet érte az anyukák nevében.” - Edit, informatikus, egy gyermek édesanyja

AMK