A héten lesz a sokak által várt új Disney-film, a Jégvarázs bemutatója, melyre most jegyeket is lehet nyerni.

A hétvégén pedig modellvasúton érkezik a Mikulás a Gellért Szállóba, hogy találkozzon a gyerekekkel.

Jégvarázs

Az Aranyhaj – A nagy gubanc című animációs film után a Walt Disney Animation Studios újabb mozifilmmel állt elő. A Jégvarázs történetében a királyság egy gonosz varázslatnak köszönhetően az örök tél fogságába esik, és Anna, a félelmet nem ismerő optimista összeáll az extrém hegyi emberrel, Kristoffal és az ő hűséges rénszarvasával, Sven-nel, hogy közösen megtalálják Anna testvérét, Elsát, a Hókirálynőt, és véget vessenek fagyos varázslatának.  Az Everesthez hasonlítható körülmények közt, titokzatos trollokkal, és a lenyűgöző és igazán vicces Olaf nevű hóemberrel is találkoznak. Annának és Kristoffnak mágikus kalandokkal kísért útjukon a természet erőivel kell dacolniuk, hogy megmentsék a királyságot a teljes pusztulástól.

A mozifilmre 20 db páros belépőt lehet nyerni. A részvétel feltételei és információk itt olvashatók.

Mikulás a Gellértben

December 7-8-án a Mikulás a Gellért Szállóban fogadja a gyerekeket. A patinás hotel egybenyíló rendezvénytermeiben mintegy 700 m2-nyi vasútmodell-hálózat és megannyi program várja a gyermekeket és játékos kedvű szüleiket a hétvégén. Látható lesz a „Märklin időutazás”, amely a vasútmodellezés fejlődését mutatja be, egyéni terepasztalokkal, különböző méretarányokban. Itt lesz például a világ legkisebb méretarányos vasútmodellje is, s a kicsiknek pedig favonatos játszóházzal kedveskednek a szervezők. A kiállításon kívül Móka Miki és Hakapeszi Maki mesetárával, arcfestéssel, kézműves programokkal, könnyű adventi büféebéddel várja a szálloda a vendégsereget.

Adventi Vasútmodell Kiállítás a Gellért Hotelben
2013. december 7.- 8. 10:00 – 17:00
Belépők: gyerekjegy 600 Ft-tól (18 éves korig), felnőtt jegy 1000 Ft-tól, kedvezményes családi belépő (2 gyerek+2 felnőtt) 2600 Ft-tól

További részletek itt.

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán. Tetszik?