Kata első gyermeke januárban jött világra. A szülés során gátmetszést kellett alkalmazni, mely nagy fájdalommal járt. Az Amerikai Egyesült Államokban élő, kétgyermekes nővére küldte neki az itthon akkor még nem kapható Jégbetétet, mely tulajdonképpen egy szülés utáni nagy méretű betét és hűsítő gátborogatás egyben. Először nem hitt benne, hogy használni fog, ám már az első alkalommal imába foglalta a termék kitalálójának nevét. Három napig használta a Jégbetétet, mely kellemesen hűsítette az égő sebet, tompította a fájdalmat és végül egy hét alatt teljesen rendbe jött a gát. Elhatározta, hogy a többi, hasonló cipőben járó anyatársának is segít csökkenteni a szülés utáni fájdalmait, és elkezdte hazánkban is forgalmazni a terméket.

A Jégbetét egyszer használatos, nagy méretű és erős nedvszívó hatású egészségügyi betét, melyet kifejezetten a szülés utánra fejlesztettek ki: belsejébe hűsítő funkciót építettek be. A betét belsejében egy kis zacskó található, melyet ha megrepesztünk, és összerázzuk a tartalmát, hűteni kezd, és használatkor célzottan nyugtatja meg a szülés utáni sérült, érzékeny gáttájékot. Tehát nem kell fagyasztani, nem csöpög, nem mozdul el, és a hideg hatására ritkábban kell cserélni egy átlagos betéttel szemben.

A betét körülbelül 45 percig hűsít (hőmérséklete tökéletes az égő sebre, így nem kell tartani felfázástól), ezt követően pedig átlagos betétként funkcionál tovább. Alkalmazható még aranyérre, de gyulladt mellre is kiváló.

Kata három nap alatt összesen hat darab Jégbetétet használt el, ennyi az átlagosan javasolt mennyiség.

A terméket elsősorban természetes úton szült kismamáknak ajánlják. Abban az esetben ajánlott kikérni az orvos véleményét, ha érzékszervi-, keringési, Raynaud-szindróma vagy cukorbetegség áll fenn. Mivel semmilyen káros anyagot nem tartalmaz a termék, és közvetlenül nem érintkezik bőrrel, ezért bátran használható problémamentes, természetes szülés után a gáttájék hűsítésére és a gyorsabb regenerálódás érdekében.

A termékkel kapcsolatban további tájékoztató, leírás, vásárlói tapasztalatok itt találhatók.

A Jégbetét megvásárolható a Bezzeganya webshopban.

 (x)

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?