egészség párásítás PR

A Philips 2in1 párásító-légtisztító gépe egyszerre tisztítja meg a szoba levegőjét és állítja be az ideális páratartalmat.

A beltéri levegőben egyes légszennyezők akár harmincszor magasabb koncentrációban lehetnek jelen, mint kültéren. Egy fél kiskanálnyi házi porban például több mint ezer atka és kétszázötven allergén fordulhat elő. Az atkák és egyéb biológiai allergének, mint pl. a gombaspórák, növényi pollenszemek veszélyeztetik az egészségünket. A poratkára például a hazai allergiások harminc-negyven százaléka allergiás.

A Philips levegőpárásítói és légtisztítói ion-, ózon- és káros vegyszermentes technológián alapulnak. Ennek köszönhetően használatuk biztonságos a légzési nehézségekkel vagy asztmával küzdő emberek számára.

A Philips AC 4080/10-es készüléke kiszűri a 20 nanométernél nagyobb szennyező anyagok (pl. vírusok, baktériumok, bizonyos allergének, pollen szemek, poratkák és állatszőr) jelentős részét a levegőből. A kombinált légtisztító-párásító akár 43 négyzetméteres szoba levegőjét képes megtisztítani és párásítani.

egészség párásítás PR

A készülékben egy intelligens érzékelő méri a levegő minőségét és páratartalmát, melyet ki is jelez: a háromlépcsős fényjelzés világosan mutatja a levegőminőség szintjét: a piros szín rosszat jelent, a lila elfogadhatót, míg a kék azt jelzi: tiszta a levegő.

egészség párásítás PR

A benne található ventilátor három sebességre állítható, és akár 210.000 l/h teljesítményre is képes.

A légtisztító-párásító készülék programozható: egy, három és nyolc órára beállítható a működési idő, az idő leteltével pedig automatikusan kikapcsol a gép.

A párásító nagy hatékonyságú, akár 300 ml/h párásítási teljesítményre képes. A párásító környékén pedig nem tapasztalható fehér por vagy nedves felület: a párásított levegő egyenletesen oszlik el. A készülék a vizet finom aeroszol permet formájában bocsátja ki a szennyeződések átvitele nélkül, így akár 99 százalékkal kevesebb baktériumot juttat vissza a levegőbe, mint a hagyományos ultrahangos légpárásító. A Philips párásítók fenntartják a levegő javasolt páratartalom-szintjét, javítják a szabad légzést és segítik a nyugodt alvást. Mérséklik a fejfájást és a torokszárazságot, csökkenthetik a fertőzések kockázatát. Használatuk a fűtésszezonban különösen hasznos.

Lélegezd be a különbséget!>>>

A termék tesztjét hamarosan olvashatjátok itt, a Bezzeganyán.

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?