Kedves olvasók, csodát tettetek, egy-másfél nap alatt. Nemrég kaptam az üzenetet Tici anyjától, hogy a Bezzeg-olvasók a műtét költségének még hiányzó összegét előteremtették, tehát a 17-i műtétnek ilyen akadálya már nincs. Fantasztikusak vagytok, köszönjük a nevében!

A műtét után – ha minden terv szerint megy – három hét regenerálódás után kezdődne a aktív terápia, a „felszabadított” izmok munkára fogása, erősítése.  Tícia édesanyja azt ígérte, beszámol nekünk, hogy sikerült a műtét, hogy érzi magát a kislány, illetve később mire jutottak a fejlesztő terápiával.

A tízéves hosszú menetelés tehát újabb állomáshoz érkezett, reméljük újabb lépést jelent az elviselhetőbb, önállóbb, kevésbé fájdalmas és akadályozott élet felé.  Az anyának erőt ad, hogy ennyien gondolnak rájuk szeretettel és segíteni akarással, a gyereknek erőt ad, hogy az anyja tíz év alatt sosem adta fel. Köszönjük az adományokat, a biztatást, a jó tanácsokat, a javaslatokat. Ígérjük, ha lesz hír – főleg ha jó hír! – megosztjuk veletek.

Vakmacska

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán. Tetszik?