ForraCenter fogamzásgátlás porszívó elektronikadalmi fogamzásgátló módszer a tengerentúlról! Hölgyeim! A házimunka súlya immár végleg lekerülhet a vállunkról. Amerikai kutatók szerint ugyanis az árammal működő gépek és eszközök elektromágneses terük révén ártanak a hímivarsejteknek. Különösen káros a mikrohullámú sütő, de nem tesz jót a porszívó sem.

Nem kell ide vasectomia vagy óvszer. Takarítson a férfiember! Mennyivel olcsóbb és a közvetlen környezetünkre is áldásos hatású fogamzásgátló lehet így egy egyszerű porszívóból! Ha tiszta a lakás, mehet a menet! Az amerikai kutatók állításaikat 148 spermadonorra alapozzák, akik részint háztartási gépek erős elektromágneses sugárzásának voltak kitéve a mintavétel előtt.

Sajnos a kutatás bázisa igen szűkös, így még egy ideig maradhatunk kiegészítő módszerként a tablettánál. Mindenesetre a porszívózás mint családtervező módszer vélhetően nagy tetszést váltana ki a nők között, és ezen a ponton hallgassunk mélyen arról a kutatási eredményről, hogy a férfiak által ölben tartott laptop még károsabb az ivarsejtjeikre. Még a végén a stratégiai játékot választanák a porszívó helyett és valljuk be, az valódi fogamzásgátló lehet, ha az asszony megorrol, mert porszívóznia kell és amúgy sem vele játszanak a gép helyett.

Center

http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=473025