Már a gyermekünk születése előtt nem egyformán állunk a munka kérdéséhez. Van, aki nagyon szereti a munkáját, mintegy hobbiként tekint rá, van, aki csak pénzkereseti lehetőségként, van, aki szükséges rosszként, van, aki kimondottan utálja, amivel foglalkozik, és még számtalan esetet fel tudnék sorolni. Van, aki már a várandósságra való készülődéskor tudja, ezt a munkát kisgyerek/ek mellett képtelen lesz folytatni. Van, aki meg nem is akarja. Különfélék vagyunk gondolkodásra, és különféle a munkánk is. Mégis nagyon fontosnak tartom, hogy ne a munkába való visszatérés utolsó öt percében kapkodjunk, hogy akkor mit és hogyan tovább, hanem kialakítsunk egyfajta hozzáállást, egyfajta látást arról, hogy mi is legyen azután, hogy megszületett a szemünk fénye. A legrosszabb verzió… de erről inkább beszélgessünk személyesen a klubban!

November 19-én hétfőn, 17-19 óra között várom a Bezzeganya klubba mindazokat, akik megosztanák tapasztalataikat, akik tanácstalanok, akik birtokában sikersztori van, és akik belebuktak. Beszélgessünk róla, mert a tapasztalatokból tudunk a legtöbbet tanulni. Picit a jogainkról is szeretném, ha beszélgetnénk, és arról is, hogy milyen segítségek állnak rendelkezésünkre.

cím: Práter12 közösségi tér, Budapest VIII. kerület, Práter utca 12. A Corvin negyednél.

Következő témáink:

November 26. A bezzegnagyik mitől lesznek bezzegelésre méltók?

December 3. Felvilágosítod a Mikulásról, vagy majd magától rájön?

December 10. Szülés utáni traumák feldolgozása

December 17. Mitől és hogyan lesz boldog a nagy hajtásban az ünnep?

nagycsaládos

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?

A Bezzeganya blog a Disqus kommentrendszert használja. Ha te is szeretnél hozzászólni, és még nincs regisztrációd, itt találsz segítséget hozzá>>> A Disqus használatáról, beállításairól pedig itt írtunk>>>