A New York-i házaspár gyerekei addig nem is álmodhattak kutyáról, míg ki nem költöztek a belvárosból. Amikor azonban végre megfelelő kertvárosi lakhelyre találtak, elkezdték a menhelyeket járni a "tökéletes kutyakölyök" után.  A pár két idősebb gyereke, Jack és Zoe választották végül ki Theót, aki az első pillanattól nagyon igényelte és élvezte az emberi társaságot.

Még pedig annyira, hogy a család kisebbik gyerekéhez, Beau-hoz rendszeresen csatlakozott a délutáni szundikálásban. A gyerekek anyja, Shyba nem szörnyedt el ettől, inkább elkezdte fotózni, ahogy a kutya és gyerek együtt alszanak, majd elkezdte feltölteni a "cuki" képeket az Instagramra. A képeknek akkora sikere lett, hogy ma már háromszázezer (!) követőjük van.

A képek tanúsága alapján azóta a kutya alaposan megnőtt, némileg a gyerek is. Az együttszunyókálás viszont változatlan, a gyerek teljesen ráállt arra, hogy neki eleven alvóállata van a szokásos plüss helyett.

A képsorozat több darabját itt lehet megtekinteni.

 

Forrás:  http://news-hound.org/2-months-later-this-toddler-is-still-napping-with-his-puppy/

 

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán. Tetszik?