Agata1979 első gyereke „rendelésre” jött: amint élete párja kimondta, hogy gyereket szeretne születésnapi ajándékul, már az orra alá is dughatta a kétcsíkos tesztet.

gift tablephoto © 2011 Liz | more info (via: Wylio)

 

Ehhez képest a második teszt eredményét maga sem hitte el, kénytelen volt szemtanút hívni. Te is megosztanád, hogyan osztottad meg a hírt a gyerek apjával? Küldd el a történetet a bezzeganya@bezzeganya.hu címre!

Első babámmal 2006 őszén lettem terhes. Akkor már fél éve tartott a gyerekprojekt, de a lányom tudja, mi az illem, azért is megvárta az esküvőt. Egyik este próbáltam kipréselni a férjemből, hogy mit szeretne születésnapjára, közben neki háttal ügyködtem az asztalon. Ő ilyen kérdésre még sosem adott értelmes választ, most azt vágta rá hogy gyereket. Na, mondom az nem ér, az már megvan, mondjon mást. Hirtelen az én lassú férjem is begyorsult, és mögöttem termett, bámulta a két csíkos tesztet. Nagyon vicsorgott, de nem mondott mást, hogy akkor mit kér születésnapjára….

A második gyereknél napközben jött rám a tesztelhetnék. Ebédszünetben a munkahelyemen teszteltem, és nagyon nem akartam elhinni, hogy két csíkos, akkor is már fél éve próbálkoztunk. Annyira bizonytalan napom volt, hogy kihívtam az anyukámat, hogy ugye ő is két csíkot lát, pedig nem volt vékonyka a csík. Ő finoman szólva kiröhögött. A páromnak a szokásos „kell-e ma valamit vennem?” telefon közben vetettem oda, hogy egyébként terhes vagyok. Kicsit se lepődött meg, körülbelül úgy kezelte, mintha azt mondtam volna, hogy „ja, vegyél tojást is”. Utólag rémesen örültem neki, hogy megmutattam anyunak, mert különben a terhesség elején belegolyóztam volna, hogy tuti, hogy terhes vagyok? Ugyanis egyáltalán nem éreztem magam babásnak.

 

agata1979