A Bezzeganya klub következő témája a mese lesz. Hányszor? Mikor? És a legfontosabbnak tartott kérdés: mit? Mikortól érdekli a gyereket a mese? Élő szóban, Mp3-ról, vagy tévén? Olvassunk-e lebutított mesét, vagy csak Benedek Eleket? Kép is legyen, vagy csak a szó? Hány éves korig kell mesélni?

Anyukák, apukák, nagyik! Beszélgessünk a mesékről, a mesélésről a Bezzeganya klub következő alkalmán, március 12-én, 17-19 óra között a Práter12 közösségi térben! Hozzatok nyugodtan gyereket is, vagy ha nektek kényelmesebb, hagyjátok otthon.

Cím: Budapest VIII. kerület Práter utca 12.

Március 19-én a Nagycsaládos közösség, melynek tagja és segítője vagyok, egy -számunkra- nagy elismerésben részesül. Az önkormányzattól díjat kap, így azon az estén én a díjátadón veszek részt, klubot nem tartunk. Megértéseteket köszönöm.

Március 26-ra vendéget szeretnék hívni, de hogy kit, az a jövő héten kiderül.

Lehet még szavazni a vidéki helyszínekre. Szeretném, ha nem nekem kellene egyedül eldönteni, hogy hova menjek. Segítsetek a szavazatotokkal!

nagycsaládos

Bezzeganya az Instagramon!

Ha szereted a humort, a vicces képeket, Insta-oldalunkon terhességgel, gyerekneveléssel, anyasággal, családdal kapcsolatos, szórakoztató tartalmakat találsz. 

Ha van Insta-fiókod, követheted is a Bezzeganyát>>>

Családtervezés, terhesség, szülés, gyereknevelés, egészség-betegség, szórakozás – ezekben a kategóriákban témánként tudsz böngészni a tartalmaink között. Kövesd a Bezzeganyát a Google+ -on is!

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?