Tünde programajánló hétvége űr

Január 15-én nyílik meg a Millenárison a Gateway to Space űrkiállítás, amely 3000 négyzetméteren, két hónapon keresztül várja a látogatókat, akik megnézhetik a rakétaépítés kezdeteit, betekinthetnek az űrhajósok mindennapjaiba és felfedezhetik, milyen a Földön kívüli élet, testközelből szemlélhetnek meg egy eredeti holdjárót és különböző szimulátorok segítségével belekóstolhatnak az űrhajós-kiképzésbe is.

A NASA és az űrutazás történetét feldolgozó megakiállítás az űrrepülést megálmodók első lépéseitől, az eseménydús XX. századon, a holdra szálláson át tart napjainkig, átlépve a Naprendszerünk határait is. Ez a kiállítás azoknak a jelentős pillanatoknak a gyűjteménye, melyek örökre nyomot hagytak az emlékezetünkben, mint például az első lépés a Holdon vagy a Nemzetközi Űrállomás.

A kiállítás idősávokban tekinthető meg, ezért javasolják, hogy előre váltsák meg a jegyeket az érdeklődők. Bár a helyszínen is van lehetőség jegyvásárlásra, de nem garantált, hogy azonnal be is lehet jutni a kiállításra, mert a Millenáris csak adott számú látogató befogadására képes.

Jegytípusok és árak itt >>>
Nyitva tartás:
Hétköznap 10.00–19:30 (belépés a kiállítás területére 18 óráig)
Hétvégén és ünnepnap 8.00–21:30 (belépés a kiállítás területére: 20 óráig)

Érdemes figyelni a Bezzeganya Facebook oldalát: nyereményjátékunkon egy családi belépőt lehet nyerni a kiállításra.

Tünde

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?