Több fővárosi és Pest megyei kórházban rendeltek el látogatási tilalmat az egyre növekvő influenzaszerű megbetegedések miatt. Az ÁNTSZ honlapjára hétfőn kitett információk szerint a korlátozás öt kórházat érint.

Részleges látogatási tilalom van a fővárosi Magyar Református Egyház Bethesda Gyermekkórházban a II. és III. gyermek belgyógyászati osztályon, a Honvédkórházban a szülészet-nőgyógyászati osztályon, a PIC (perinatális intenzív centrum), valamint a központi aneszteziológiai és intenzív terápiás osztályon.

A Semmelweis Egyetem az I. Sz. Belgyógyászati Klinikáján a nefrológiai és hematológiai részlegeken, és Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet felnőtt kardiológiai osztályán ugyancsak látogatási tilalmat vezettek be. A törökbálinti Tüdőgyógyintézet krónikus osztálya szintén nem látogatható. A Bajcsy-Zsilinszky Kórház egyes osztályait pedig fertőzés miatt zárták le ideiglenesen.

Tünde

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?

A Bezzeganya blog a Disqus kommentrendszert használja. Ha te is szeretnél hozzászólni, és még nincs regisztrációd, itt találsz segítséget hozzá>>> A Disqus használatáról, beállításairól pedig itt írtunk>>>