Napok óta kering a Facebookon és blogokon ez a szösszenet, melyet valószínűleg minden gyerekes anya a magáénak érez. Kivéve az igazi bezzeganyák (flájlédik?), akiknél mindig makulátlan tisztaság van, élére vasalt ruhák sorakoznak a szekrényekben, és a mosogató is mindig ragyog. Minden csak nézőpont kérdése.

'The kitchen sink' photo (c) 2009, Alan Cleaver - license: http://creativecommons.org/licenses/by/2.0/A koszos edények azt bizonyítják, hogy etetem a családom.

'Blog - Liner Lock Open' photo (c) 2010, Rubbermaid Products - license: http://creativecommons.org/licenses/by/2.0/ A teli szemetes, hogy takarítok utánuk.

'Joy of Love: Love to Hate (05)' photo (c) 2011, Nori - license: http://creativecommons.org/licenses/by/2.0/ A rendetlenség azt, hogy hagyom hogy a gyermekeim jól érezzék magukat és felszabadultan játsszanak.

'closet cleaning: in progress' photo (c) 2008, prettyinprint - license: http://creativecommons.org/licenses/by-nd/2.0/

A felhalmozott vasalnivaló azt, hogy tiszta ruhában járatom a családom.

'birdcage in the bathroom' photo (c) 2006, Anne-Lise Heinrichs - license: http://creativecommons.org/licenses/by/2.0/ A nedves kád pedig hogy lefürdetem a gyermekeim minden nap.

Ezért ha legközelebb nálunk jársz, kétszer gondold meg, mielőtt ítélkeznél! Ha azért jössz, hogy meglátogass minket, gyere hozzánk bármikor, ha a lakásomra vagy kíváncsi, jelentkezz be, mielőtt jönnél!