Negyedik születésnapunk alkalmából arról kérdeztünk titeket, az évben a tíz legtöbbet publikált szerző közül szerintetek ki volt a legjobb, és mely (a listán nem szereplő szerző) érdemel különdíjat. Több mint 600 válasz érkezett, és csak néhány szavazatnyi különbség volt az első és a második helyezett között. Bár többen jelöltetek minket, a két szerkesztőt (Tünde és Vakmacska) különdíjra, amit nagyon köszönünk, de ezeket figyelmen kívül hagytuk – mi nem vettünk részt a „versenyben”. A különdíjat olyasvalaki kapja, akire a szavazók túlnyomó többsége tette a voksát. Lássuk a nyerteseket!

A Bezzeganya negyedik évadjának legkedveltebb szerzője a jelenlegi terhesnaplónk írója, Banyavári. Nyereményét a Bezzeganya zártkörű díjkiosztóján veheti át. Szorosan mögötte végzett a Kicsivel könnyebben sorozat szerzője, Anna, akinek vigaszdíjat fogunk átadni a rendezvényen.

A különdíjas egyértelműen az az édesanya lett, akinek terhesnaplóján együtt nevettünk, majd sírtunk, akivel együtt osztoztunk a gyászában, és később együtt örültünk a csodálatos híreknek, amivel megörvendeztetett minket. Ő OriasCJ, aki új sorozatunkban, a Katanaplóban kislánya első időszakáról mesél.

Szeretettel gratulálunk a nyerteseknek, a szavazóknak pedig köszönjük a részvételt!

Továbbra is várjuk a posztokat, témajavaslatokat, hogy jövőre újabb meglepetéseket tudjunk átadni a gyakran publikáló szerzőknek.

Tünde és Vakmacska  

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán. Tetszik?